I vår søken etter nøkken

Leter man med lupe, velger mindre strategiske veier, og utøver tolmod, opplever man altså de utroligste ting. Dog ble det ikke intervju med nøkken denne gang heller, men redaksjonen kan med glede annonsere at Ol’School lever i beste velgående. På høylys dag, i høydedragene mellom Trehørningen og Hakkloa, rett ved Smalvann, kom mannen som skutt ut av skogen. Med lystgass i dekkene, og ellers ikke et gram med overflødig skrot, var det ikke en lyd å høre før han plutselig var der. Tok noen sekunder å gjenkjenne den Shrek lignende skikkelsen, men med bare meter’n med grus mellom oss, var det ingen tvil om at det var gamle Ol’. Eller mer korrekt nye Ol’, den freshe G-sport drakten minner ikke mye om gamle Ol’.

Selve intervjuet følger her;

Ssshvooosssjhhhh!

Hva kan overgå dette?! Formannens comeback i Klatringen i morgen?! Redaksjonen tar ihvertfall ikke sjansen på å ikke være tilstede!

1 Response

  1. TT sier:

    Oppdatering; den modifiserte Gresvigrokken veier visstnok inn til 5.9kg!

Legg igjen en kommentar