Trening tirsdag 24. aug – siste sprell før Birken!

Diskusjoner rundt treningsmetodikk og dekkvalg nærmer seg et hysterisk toppunkt, og det er på tide å tide å gjøre de siste justeringene på maskineriet. Dagens trening vil, i tillegg til å gjøre alle søkk våte, gi den siste nødvendige inputen dere har ventet på. Tidligere svømmetrener for Øst-Tyskland, Udo Jochen Stürmbandführer, vil fortelle om kosthold og treningsmetodikk som ga sikker suksess i 70- og 80-årene. I stedet for klassiske cowblyintervall blir det småspurter og moro, la oss se hva vi blir enige om. Oppmøte Brekke kl 1830.

10 Responses

 1. Karl Jacob sier:

  Jeg stiller, vis sokken kommer i Sagenes nye Gortex-drakt. Sees, dette blir relt for Birken været anno 09 og 10.

 2. Sokken er meldt, dog ikke i G-TEX. På Brekke 1830 altså, ikke Hammeren,

 3. BTF sier:

  18:30 er mitt i ulvetimen, så usikker på om jeg rekker det.

 4. bb sier:

  prøver å rekke…

 5. elias sier:

  Sykdomsfri, men jeg ble påkjørt idag, så nå er det noe annet jeg må holde meg i ro pga. Kos dere på tur i regnet, og lykke til på birken!

 6. Teddy F sier:

  Okkupert pga jobb, men tampen brenner veldig. Tvi tvi på Birken.

 7. BTF sier:

  Ser ut til at yr slår fullstendig om på værmeldingen for helga:

  http://www.yr.no/sted/Spania/Extremadura/Rena~6355976/helg.html

 8. lille-erik sier:

  Selv om man ser på Renai i Åmot kommune, og ikke Extremadura i Spania, virker det som meteorologene har tatt til fonuft. Fredagen ser i hvertfall bra ut nå. Det gjelder bare å komme seg i mål før regnet begynner utpå ettermiddagen en gang.
  Dere som ikke skal ut før lørdag kan fortsatt oppleve litt kjipe forhold. Tror uansett forholdene blir vesentlig bedre enn i fjor, så lenge det er tørt mens folket på fredagen er ute.

 9. Karl Jacob sier:

  Blir det så varmt som Foss sr. fantaserer om kan dette bli antreket blat Birken deltagere: http://www.montpeliernakedbikeride.org/
  ikke bare kipinger som følger rådet med caps under hjelmen.

 10. TT sier:

  Følg utviklingen på http://www.sagenesykkel.com/vaeret/birkenvaeret/, husk å refreshe regelmessig, nesten like spennende som selve rittet!

Legg igjen en kommentar