September ritt

I hvilket omfang pleier Sagene deltakelse på ritt etter Birken å være? Har ikke fått vært med på så mange ritt denne sommeren, og er en smule ritthungrig. Skal derfor være med på Oslo Sykkelfestival (turrittet) og lurer på om ikke Hortensmarka Rundt eller Femsjøen Rundt kan bli aktuelt.

Noen med erfaringer fra disse rittene, eller som selv planlegger å bli med?

8 Responses

 1. TT sier:

  Planlegger å være med på Oslo Sykkelfestival, men da med platehjul. Erfaring; 9.8km flatt og svingete, helomvending, motsatt greie inn igjen, svingete og flatt altså!

 2. Anders ( LA ) sier:

  Kanskje det er steming blant medlemmene for å avslutte sesongen med et skikkelig klubb mesterskap ? Nå som vi er så mange som 50 ryttere burde det være mulig å få rittfølelse av det… ( ellers vurderer jeg femsjøen rundt, landeveisrittet )
  LA

  Red. anm. Som følge av denne kommentaren er det nå opprettet egen artikkel for å diskutere klubbmesterskap. Følg opp temaet der.

 3. elias sier:

  Er det noen som skal delta på oslo Sykkelfestival, uten ambisjoner om å havne på pallen? Kjørte ruta igår, 6 runder, og kjenner med klar. dersom noen skal delta, arrangere en eller to treninger sammen?
  E

 4. Teddy F sier:

  Elias; Skal som sagt sykle neste søndag, og tar gjerne en gjennomkjøring i løypa til uken – si mandag/tirsdag? Noen andre?

 5. elias sier:

  Jeg og en fra BOC skal kjøre gjennom løypa i morra. Så hva med tirsdag? Tror jeg skal ha en time på Sats Sagene på mandag.

 6. Teddy F sier:

  Jepsipepsi – tirsdag it is. Avtale nærmere tidspunkt, må se an litt ift jobb.

 7. Teddy F sier:

  For dere som blir med på gjennomkjøringen i morgen; Skal vi si kl. 18.00 ved rundkjøringen nede i krysset Oslogt/Mosseveien?

 8. elias sier:

  Avtale. Det er med andre ord den korteste bakken v/ middelalderparken ish

Legg igjen en kommentar