Sagene rytter linket til Sky?

Ser av gårdagens TV2 nett-reportasje med Arvesen og EBH, sånn mer eller mindre tydelig en person i Sagenedrakt…

Er det snakk om en overgang – vil rytteren, som så kledelig representerer Sagene Sykkel med snusen godt planta under leppa, forlate Sageneskuta, eller er det kun snakk om en Sagene rytter som søker trenings matching på øverste hylle nå i perioden frem mot klubbmesterskapet?

4 Responses

 1. Kveita sier:

  Vi har ikke mottatt noen henvendelser om Oakley-Lasse.

 2. Lille-Erik sier:

  Kan det tyde på at Sky har begynt forhandlinger uten å få godkjennelse av klubben der syklisten allerede er under kontrakt? Sky har jo «tradisjon» for å hente syklister som allerede er under kontrakt.

  Så Bailsford var ute og hintet om at de var i forhandlinger med flere nye ryttere.

 3. Lasse sier:

  Jeg blir i Sagene… tilbudet fra Sky er ikke bra nok, trener nok fortsatt med Kurt, Gabba og Eddy så kanskje jeg blir bedre enn nest sist på klubbtempo’n om 2-3 år!

 4. POOC sier:

  Slik jeg tolker reportasjen virker det på meg som om Edvald er gira på at Kurt-Asle blir ny sportsdirektør i Sagene, og at Sagenes utsendte (i midten) foreløpig har lokket med en gratis bolle og en pris, slik det alltid er på Sagenetrening.

Legg igjen en kommentar