Stang ut!

Det høyst lokale arrangementet Nesodden På Langs gikk av stabelen i går. 2 mil med lett blanding av stig, grus og asfalt. Det ble et tett oppgjør, hvor jeg tapte totalseieren på målstreken for en bedre spurter.

Selv med luke inn mot stadion, etter å ha grisekjørt på de avsluttende stiene på min lett obskure Hot Chile Lite Rage (som jeg for øvrig også kjørte Ultrabirken på), måtte gammel treg muskulatur strekke våpen mot en langt kjappere unggutt.

Vi var vel en 5-6 mann som holdt følge helt til siste terrengparti. De lokale heltene prøvde seg på en finte da det var 10 minutter igjen, ved å kjøre på bilveien, mens jeg fulgte ”4-hjulingen” som viste vei på gangveien. Fikk tettet den opp en bratt bakke jeg hadde tenkt å rykke i, og knallet til inn i siste terrengparti. Fikk fin luke, men ble altså kjørt inn 200 meter før mål. 2. plass totalt og klasse seier er vel allikevel helt OK på tampen av sesongen.

Resultater

2 Responses

  1. TT sier:

    Grattis Taunus, vel kjørt, skjønner godt at du leter etter flere høstritt i den formen du åpenbart er!

  2. Lille-Erik sier:

    Taunus må ha hatt tidenes år. Begynte med ski-birken, og har bare holdt seg der oppe siden

Legg igjen en kommentar