Når man først er i gang..

.. hvorfor ikke legge til et Norgesmesterskap i samlingen også?! Carl Fredrik imponerer igjen. I sin første duathlon konkurranse går han like gjerne helt til topps og vinner junior klassen i NM! Og det etter å ha gitt seniorgutta kamp helt inn til døra, bare én plass unna pallen der også.

Gratulerer.. enda en gang!

Lurer på om vi ikke har mer å vente fra disse kanter fremover. Denne kommentaren vitner ihvertfall om at nettopp dette er en del av hans fremtidige planer; «Fornøyd og glad kunne jeg gå øverst på pallen og få overrakt mitt første NM-gull. Bedre går det ikke an å feire 19-årsdagen sin!» Herlig offensivt.

Hele hans skildring kan leses her.

2 Responses

  1. Teddy F sier:

    Bare å ta av seg den berømte hatten for denne ungfolen! Meeeget sterk prestasjon.
    Ser at CFH knuste en såpass merittert triatlet som Øyvind Johannesen (vinner av Norseman 08). Tri-talent? Hvordan står det til med svømminga:-)?

  2. Carl Fredrik sier:

    Tusen takk, Teddy F! Svømminga står det dårlig til med, så blir nok ikke noe triathlon på meg. Holder meg til langrenn, sykkel og løp 🙂

Legg igjen en kommentar