Trondheim-Oslo 2011?

Er det noen som er intressert i å kjøre dette rittet? Evt andre landeveisritt?

Føler for å sondere terrenget for evt andre landeveisentusiaster, så dersom det er noen der; gi lyd!

14 Responses

 1. Teddy F sier:

  Syklet Tr.heim-Oslo i år. Show det, min gruppe hadde en fin reise. Sykler ikke full distanse neste år, blir med et team på Lillehammer-Oslo.
  Prøver å få med meg de 3 rittene i Oslo Sykkelfestival, Enebakk Rundt, Styrkeprøven og Oslo Sykkelfestival i alle fall, men det blir nok flere, som kanskje Øyeren Rundt o.l.

 2. eb sier:

  Høres fantastisk ut! Hvor lang tid brukte dere? Har en gruppe i bakhånd, ikke sagene da med andre ord, som har regnet med 16timer som maks. Blir en del innetrening, 2-3 timersøkter med forholdvis stor vekt på å legge terskelen høyt, altså presse på puls. Men dette hørtes veldig intressant ut. jeg henger meg gledelig på den gruppa som er med på oslo sykkelfestival m.m
  Dersom du ikke har parkert raceren for i år så prøver jeg å få til en langtur i helgene. intressert?

 3. Jan Sverre sier:

  Etter at forrige racer gikk i en container for noen år siden har renessansen kommet og ny landeveissykkel booket. Har tidligere syklet Enebakk rundt og Nordmarka rundt som klubbløs på oldis-sykkel med gir på stanga og alle deler i ulik farge!
  Har ikke langdtidsplanene klare ennå, men håper det kan bli en 2-3 landeveisritt. Mulig jeg får mast meg inn på et Lillehammer-Oslo lag (team weber-glava), mens andre ritt i Oslo-området blir etter innfallsmetoden.

 4. EB sier:

  Høres bra ut! Vet at i Årstein og evt Beretta også driver med landevei, så jeg skal se om vi kan danne en treningsgruppe og evt melde oss på noen ritt sammen!

 5. Beretta sier:

  Kommer til kjøre Lillehammer-Oslo, Enebakk rundt, Oslo sykkelfestival, gjerne med Sagene hvis det er interesse for et lag. Kan også tenke meg å kjøre et par andre landeveisritt til hvis Sagene stiller lag, så lenge datoene ikke krasjer med planlagte terrengritt

 6. Teddy F sier:

  Blir gjerne med og trener opp i mot disse rittene. Glemte å ta med Nordmarka rundt i min «terminliste» tidligere.
  Elias; brukte i overkant av 19timer, noe som ikke er en spesielt bra tid, men vi skulle i mål og ha det fint underveis.
  16 timer bør gå fint hvis du er med en jevnt over bra gruppe. Bør ha noen noen hundre mil på sykkelen innen den tid for å føle seg sikker.

  Er med på racertur om anledning skulle by seg de nærmeste ukene, Sagene-landeveisteam bør komme i gang med forberedelsene:-)

 7. Pølsa sier:

  Er med om vi satser på en tid under 15 timer.
  Har lyst til å sykle fort. Har 10 turer fra før med BOC.
  Pers 14.50.
  Må ha med minst 20 mann for å «kose»oss-

 8. EB sier:

  Er med på Pølsa’s plan. vet at boc planlegger å kjøre på 14:55.
  Send meg en mail så kan vi planlegge evt trening, men jeg vet ikke om vi finner 20 intresserte her. elias_ba@hotmail.com

 9. Carl Fredrik sier:

  Jeg kan også være interessert hvis vi, som Pølsa sier, satser på en god tid. Har veldig lyst til å sykle fort med gode lagkamerater 🙂

 10. EB sier:

  hvem hadde trodd at det var interesse for racersykling i sagene?! For øyeblikket skriver jeg første del av en tredelt eksamen i mediehumoristisk forskning og forståelse på høy og lavkultur i fjernsynet fra 1960-2010. Men på torsdag skal jeg sende ut mail og sondere terrenget for tid og evt trenings planer man måtte ha for turen hjem fra trondheim!

 11. Hulken sier:

  Jeg er med på landeveistrening samt lokale ritt som Enebakk rundt, Romerike rundt, Follorittet, Nordmarka rundt, Lillehammer-Oslo etc. etc.!!

 12. EB sier:

  Ser ut til at noen har hoppet på denne tråden, veldig hyggelig! Trondheim-Oslo ser ut til å være en lost case, så jeg lufter nå Lillehammer- Oslo bør være mulig å matche RYES 35km/t gruppe, noen som vil?
  Jeg har i allefall planer om det, har blitt mer trening nå enn tidligere år, så det er absolutt overkommelig! Reiser til Seychellene på søndag, så vi snakkes i januar!
  God jul folkens, fest med måte 🙂

 13. Jan Sverre Asmyr sier:

  Da er det åpnet for påmelding til Enebakk rundt. Pulje har Sagene fått også, sammen med Stovnerkameratene.

  For alle som ikke liker å hive penger ut vinduet er det 101,- kr billigere før 1. februar!
  http://www.ikhero.com/index.php?id=news&type=detail&cid=32

  Lillehammer-Oslo også åpent for påmelding. Men her trenger de innspill før klubbpulje blir satt opp. Evt kan vi bare bli enige om å melde oss på i samme «turpulje».
  http://www.styrkeproven.no/lillehammer-oslo/verdt_aa_vite
  Første økning i påmeldingsavgift er 16. feb.

 14. TT sier:

  Til de som skal sykle fra Lillehammer i morgen, ha en fin tur i finværet; http://www.sagenesykkel.com/vaeret/trondheim-oslo-vaeret/

Legg igjen en kommentar