Flagg, fanfarer, fyrverkeri, festivitas!

Regner med at du med glede husker den første medaljen du vant i barneskirennet i skogen bak skolen? Kanskje trodde du at denne følelsen aldri skulle komme igjen? Det er med stor glede jeg minner om at slike øyeblikk stadig skjer der ute, også med Sagenes gutter. Nå er det El Captianos tur til å kjenne blitzlyset varme vinterbleke kinn – 17. november deler kretsen ut medaljer til de aller beste deltagerne i årets kretsmesterskap. Vår mann tok en ikke uventet bronsche i M40! Møt opp på Idrettens Hus med glitter og konfetti kl 18!  Nachspiel hos Langpilsen etter seremonien?

Vi gratulerer El Capitano og anbefaler samtidig innkjøp at nytt og større premieskap, for neste år kommer det mer. Garantert!

PS. Vær tidlig ute – det kan bli folksomt på trikken til Ekeberg denne kvelden.

2 Responses

  1. TT sier:

    Gratulerer, gratulerer, tydelig at ikke alle har benyttet høsten til å forfalle!
    Husker forresten godt min første.. og eneste medalje i skirenn.. den kom i form av kakefat i tinn, som belønning for 2. plass i kretsmesterskap.. eneste skår i gleden var at dette samtidig var jumboplass!

  2. Capitano sier:

    Jeg er dypt rørt over omtalen som, basert på omtalen, nesten ser ut til å være en olympisk mester verdig 🙂 Endelig et påskudd for å kjøpe premieskapet som sist forsvant med gutterommet på Bekkestua i 1984…

Legg igjen en kommentar