Aktivitet selv vinterstid

For de fleste syklister er denne tiden off-season. Dette synes imidlertid ikke å gjelde alle medlemmene i denne noble klubb. Både Taunus og El Capitano deltok i skirenn i helga. Begge seilte riktig nok under falsk flagg, men journalistene i sagenesykkel lar seg ikke finte ut så lett.

Taunus gikk Sørkedalsrennet på en særdeles overbevisende måte. Delt 14. plass totalt og 2. plass i klassen står det respekt av. Det synes som om denne karen ikke har tenkt å la årets braksuksess i Birken bli noe blaff.

El Capitano hadde en litt mer broket start på sesongens skirenn. I en utforkjøring underveis i Vestmarkrunden, kommer det en kvinnelig turgåer med en firbeint i bånd. Den klassiske situasjonen med eier på ene siden og hund på den andre siden av løypa, medfører et spektakulært fall. Etter hva korrespondenten har brakt på bane, er både utstyr og løper like hel. El Capitano virket også å ha funnet tilbake humøret da undertegnede møtte han på ski ved Appelsinhaugene søndag.

Resultater for rennene finnes her:

Sørkedalsrennet

Vestmarkrunden

1 Response

  1. TT sier:

    Gratulerer, gratulerer… morsomt å se at det er aktivitet selv vinterstid, både på den sportslige og ikke minst den journalistiske siden!

Legg igjen en kommentar