Vårtegn

Man finner ikke akkurat hestehov i grøftekanten ennå, men for oss som lengter etter tørre asfaltveier, kan vi ihvertfall konstatere at tiden går i riktig retning. Tradisjonen tro er dette også tiden mange drar utenlands for å stjele mil, men i Sagene Sykkel’s rekker er det nok likevel en stund siden man var tidlig på’n. Skummelt! TeddyF står for følgende reisebrev fra Mallorca;

«Tenkte det måtte dokumenteres at Sageneryttere har vært på treningsleir! Det skal vites at Jonas Strømberg og undertegnede, nå har lagt et solid grunnlag til Sagene klubbmesterskap i sommer 🙂 35 timer trening og 750km ble fasiten sist uke.

Fantastiske sykkelturer med variert landskap og terreng, anledning til både solide bakkestigninger og raske tempodrag – himmel for sykkelfantaster. Bodde på hotell med flere likesinnede, sykkelturisme er i skuddet som aldri før.«

2 Responses

  1. Beretta sier:

    Men i svarte f… da TeddyF!
    Jeg kommer jo til å være sjanseløs på å henge på i 5 runder under Sykkelfestivlen nå…

  2. Teddy F sier:

    Beretta; Du får spisse utforskillsene ytterligere, så er balansen gjenopprettet:-)

Legg igjen en kommentar