Capitano med «mission completed» i Vasan

Vasaloppet 2010 så lenge ut til å bli en vellykket affære for Capitano med stødig kurs mot en topp 300 plassering på de 9 milene til Mora. Det holdt helt til Oxberg, men da satte en lite samarbeidsvillig leggmuskel en stopp for karrierebeste selv om løpet ble fullført i en stil som for de fleste av oss ville vært meget tilfredstillende.

I 2011 stod målet om å fullføre prosjektet i Vasaloppet høyt på prioriteringslista og fasiten ligger nå på weben.

Christian Stabell Eriksen:
Plass nr: 244
Tid: 4:35:18

Dette gir grunnlag for å gratulere med pers i alle kategorier!

Redaksjonen hadde på forhånd sendt ut en medarbeider for å gå skøytevasan for å kunne gi Capitano informasjon om forholdene i traseén. Langpilsen gikk halve distansen på skøyteski så fort han kunne, men klarte likevel ikke å matche snittfarten Capitano hadde på Vasaloppet i klassisk stil.

2 Responses

  1. Capitano sier:

    Takker for hederlig omtale og utførlig løyperapport fra ærede Langpils – å vite at trå sne og dårlig glid venter de siste 25 km var meget oppmuntrende å tenke på når det begynte å butte i mot allerede ved 55 km:-)
    Hvis dere vil ha et (godt) råd: Bli med på CycleVasan! – da bruker du ca. halve tiden, det er vel så morro og det er en genial gjennomkjøring for UltraBirken to uker senere.

  2. Kveita sier:

    Wow, det var imponerende. El Capitano må inspirere en sliten Bjørndalen til å reise kjerringa! Livet er ikke over ved 40 (og takk for det).

Legg igjen en kommentar