Jula varer ikke helt til påske

Rykter har det til at Lasse nå endelig er ferdig med juleferien. Men det var visst ikke bare lett å få lurt fyren ut på to hjul igjen. Ingen ringere enn stallkameratene Kurt og Edvald måtte trappe opp utenfor leiligheten nede på Sagene for å motivere mannen med de mange brillene til å ta fatt på kommende sykkelsesong.

Etter sigende klarte Lasse å holde ut i hele 1 time og 30 minutt. Kan ikke være annet enn godt over tilfredsstillende. Om ikke til og med litt på den skumle siden. Var nemlig en av de to sprekere herrene som fant det verdt å forevige hendelsen. Kan ikke bety annet enn at Lasse har noe stort på gang. Etter det redaksjonen kan bringe på det rene er det ihvertfall mer vanlig at rollene er motsatt de gangene denne meritterte Eresfjordingen, et kamera, og en Sagene rytter er samlet på et og samme sted.

Legg igjen en kommentar