Trening Søndag 27. mars – Rolig langtur

Da sparker vi i gang sykkelsesongen med en felles rolig tur i morgen tidlig, 10:00 fra Statoil Bogstad. Inn Sørkedalen, Rundt Sandungen, og skulle det begynne å tære på kreftene, tar vi en bollestopp på Kikut på veien tilbake.

Tipper det er greit å ha piggdekk. Skal rundt Kikut en tur nå, så oppdaterer artikkelen hvis piggfritt er mulig.

Legg igjen kommentarer under hvis du stiller.

2 Responses

  1. Capitano sier:

    Det er absolutt mulig å kjøre pigfritt – faktisk ble det kjørt piggfritt fra Løvlia og over hele Heggelivann i dag – 29 min. ned til Skansebakken er vel ikke så dårlig? Selvfølgelig på 29″:-) Og hvis Skogvesenet fortsetter med sin avspasering (og det gjør de helt sikkert) så er det fantastisk å sykle i skiløypene i nærområdet om morgenen.. – beinhardt og godt grep!

  2. TT sier:

    Jepp, var rundt Kikut i dag, jeg kjørte riktignok med pigger, men tror den eneste store utfordringen uten pigger må være ned Fortjernsbakken. Veldig mye bart ellers. VELDIG mye.

Legg igjen en kommentar