Gode resultater i Enebakk Rundt

Samarbeidet med Stovnerkameratene bar igjen frukter, og ut fra resultatlisten ser det ut til at Dala ble Sagene’s raskeste rytter denne gang. Sammen med ekspressgruppen kjørte han inn til rekordtid for laget, 1:50:40, noe som holdt til 2. plass i lagkonkurransen. Nytt av året er at laget foran var HTC, ikke Rye! Lille-Anders og Vesle-Foss startet også i denne gruppen, men av uvisse årsaker måtte disse to slippe underveis. Tidene viser likevel at de må ha hengt med veldig lenge.

Hvem som startet i gruppe 2 er for artikkelforfatter noe uvisst, men bilder/tider/utsagn tilsier ihvertfall at både Beretta, EB, Hulken, KJT og JSA figurerte der. Hva hoveddelen av gruppen kom inn på er noe usikkert, men vi har Sagene konsentrasjoner både rundt 2:06 og 2:17 i tid, litt på begge sider av målsatt tid altså. Helt sikkert er det nok at resultatet er preget av at puljer med høyere hastighet kom bakfra, og «tok med seg» deler av gruppen.

Ser ellers at JS og TeddyF stilte under fremmed flagg, og hjalp Team Torshov inn til rundt 1:57 i tid. Videre ryktes det om at RLier flashet Sagene fargene i hittil ikke kjent gruppe.

Som dere leser er det naturlig nok noen sorte hull i rittreferatet, og de involverte oppfordres til å fylle igjen disse ved å skildre sine erfaringer som kommentarer til artikkelen. Eventuelle bilder kan mailes undertegnede.

Resultater
Mattias Dahlberg 1:50:40
Anders Røynås 1:53:08
Stein Arne Foss 1:56:55
Jonas Strømberg 1:56:56
Årstein Skjævesland 1:57:06
Simen Boretti 2:06:25
Elias Basmadjian 2:06:46
Karl Jacob Tholfsen 2:16:43
Claus Schmidt 2:17:00
Ragnvald Lier 2:20:07
Jan Sverre Asmyr 2:27:54

Mer detaljerte resultater. Gratulerer til alle!

3 Responses

 1. Jan Sverre sier:

  Jepp, flott tur. Fikk en lei punktering etter 12 km, akkurat da jeg syntes rulla i «gruppe 2» gikk så bra. Total mangel på servicebil 🙂 samt knot med slangeskift gjorde at jeg misset et par puljer. Etter dette ble det noe solo og mest haleheng på diverse team resten av rittet.
  Skulle gjerne hengt med «gruppe 2» helt inn, men fikk god trening i trekkspill-effekten av å ligge på halen i et felt.

 2. Beretta sier:

  Sagene-gruppe 2-konsentrasjonen rundt 2.06 og 2.17 skyldtes ganske riktig heng på et raskere felt som passerte.
  Gruppa til IF Frøy tok oss igjen etter rundt 5 mil og i forsøket på å henge oss på bakerts ble det mye «trekkspill» og uryddig kjøring for oss i sekken. På grunn av det slo gruppe 2 sprekker, men behovet for konstant oppmerksomhet framover gjorde vi i «2.06 kameratene» desverre ikke registrerte det og sportsdirektøren hadde ved en inkurie glemt intercomene hjemme…

 3. Anders Røynås sier:

  Grunnen til at jeg ikke fikk samme tid som resten av gruppen jeg kjørte med var flatt bakhjul etter ca.78km. I motsetning til hva Jan Sverre opplevde var sevicebilen der rimelig kjapt med nytt hjul slik at jeg fikk syklet i mål. Underveis var det mye uryddig kjøring og hele tiden småluker å tette, så det er en del å gå på når det gjelder det teknisk/ taktiske.

Legg igjen en kommentar