Nordmarka Rundt

Nå som Enebakk Rundt er overstått, er det tid for å se fremover. Søndag 22. mai går Nordmarka Rundt av stabelen. Jeg var med i fjor og det er et flott og variert ritt. Det er partier med mye klatring (Sollihøgda), men også lange, flatere partier med mulighet til fin hastighet (Grua-Nittedal). Er det flere som er keen på å være med? Hvis vi er raske, så kan vi kanskje få innpass i en fin, tidlig pulje.

12 Responses

 1. eb sier:

  Jeg har planer om det!

 2. KJ sier:

  Jeg har fått grøntkort til å sykle langtur på hjemmebane 22.mai 😉 så jeg stiller som Hulkens og EBs vannbærer,

 3. Jan Sverre sier:

  Kunne jeg godt tenkt meg ja, bra oppladning til Lillehammer-Oslo er det også. Må bare få meg en vikar til spinningtimen min på SATS den dagen, ordner seg sikkert.
  Om KJ er vannbærer, så får jeg være Sagenes fjellgeit og holde tempo i fjellpartiene.

 4. Petter sier:

  Hei og takk for sist (Enebakk rundt grp 2)!
  Det ser ut som Stovnerkameratene skal stille opp, men ekspressgutta som foreløpig har sagt de skal være med blir for tøffe for meg. Kunne et samarbeid som i Enebakk rundt vært en ide (nå ble det riktignok bare meg og en til fra SK der…)?
  SK tar for øvrig inn eksterne hvis noen vil kjøre ekspress…

 5. Teddy F sier:

  Skal delta med Team Torshov på dette rittet også.

 6. Jan Sverre sier:

  Påmeldt, pulje 6, men kan sikkert flyttes rundt om Sagne/SK får innpass i annen pulje. Men «åpen ekspress-pulje» kan sikkert gi mye hjelp i rulla. Under 4:30 er optimistisk for meg, men mulig.

 7. Hulken sier:

  Petter fra SK: Du er velkommen til å være med oss. Foreslår at vi som ikke har de største ambisjonene melder oss på i pulje 6, så får vi se hvor mange vi blir. I praksis regner jeg med at det dannes større ruller med andre fra andre klubber, men det hadde vært gøy om vi klarte å holde oss samlet så lenge som mulig. Nordmarka rundt er noe helt annet enn Enebakk rundt, og det gjelder å miste minst mulig tid i starten uten å bruke for mye krefter, og det gjelder å vinne mest mulig tid siste halvdel med de kreftene man har igjen. Det er den siste halvdelen en god rulle kommer til sin rett.

 8. Hulken sier:

  Påmeldt i pulje 6!!

 9. KJ sier:

  Påmeldt i pulje 6 😉 i dag.
  EB er du påmeldt?
  Vi trenger en som kan gå i brudd 😉

 10. Jan Sverre Asmyr sier:

  Pulje 6 er blitt pulje 10 ser jeg. Da får vi sove lenger 😀
  Lader opp med den nasjonale pølse- og is dagen i morgen. Dette året en merkedag med SAGENE SKOLE som første skole i Oslo-toget. Hipp-hipp.

 11. Karl Jacob sier:

  Jeg møter på starten søndag kl 0900. Greit med litt tid til evt. puljebytter.
  Ser ut som været ikke blir alt for ille, men vi må nok påberegne noen små byger http://www.yr.no/sted/Norge/Oppland/Lunner/Grua/time_for_time.html

  Sees 🙂

 12. Teddy F sier:

  Team Torshov starter 09:55, er nok på plass rundt 09:00 jeg også. Grugleder meg må jeg innrømme, var utover mot Sollihøgda sist søndag i skikkelig drittvær. Vil på ingen måte ha lignende ramme, men vi krysser fingrene…

  Lykke til Sageneryttere!

Legg igjen en kommentar