Dala leverte i GP Norefjell

Etter litt kjapp nettaktivitet konstaterer vi at Dala lørdag leverte varene i GP Norefjell, med en 7. plass i Tur M30-39. Noe som fort må ha tilsvart topp 20 totalt.

Vi har ikke sett noen rittrapport utover dette, men etter høydeprofilen å dømme, tipper vi at en relativt stor gruppe kom samlet inn i den siste monsterbakken, for så å bli pulverisert på vei opp mot toppen. Kanskje ikke helt uventet kom altså Dala godt ut av dette, selv om bildet vitner om at det var en tøff opplevelse.

Men vi får kanskje litt flere detaljer fra hovedpersonen selv under kommentarer?! Gratulerer!

Resultater

1 Response

  1. Dala sier:

    Japp, tøft var ordet :). Kjørte bra og kontrollert i eget tempo i starten av bakken men siste tre var ikke like bra som synes… Tapte noen plasseringer der til 19:e totalt. Før bakken var det relativ høy fart og til tider dårlig asfalt men greit å sitte med inne i feltet. Ca 40(?) var med til bakken av over 100 ved start.

    Håper på flere Sageneryttere neste år, morsom trasé og ett bra arrangement.

Legg igjen en kommentar