Capitano toppet pallen

Imponerende! Midt i 17. mai forberedelsene kjørte Capitano i all hemmelighet inn til seier i klasse M45 i det krevende rittet Å i Heiane. Et klassisk grusritt i lengde og høydemeter, men med betydelig mer terreng enn det vi finner i de rittene som trekker flest deltakere. Og her snakker vi underholdende terrengpartier! Men tror vi må kunne anta at det også i år var relativt vått i flere av disse. I samme klasse kjørte Knut inn til en fin, fin 10. plass. Videre ser det ut til at NX har prøvd seg i eliteklassen, men mye kan tyde på at han har hatt bedre dager? Uansett slo han alle som brøt, deriblant unge lovende Runner.

Gratulerer til alle. Vi venter i spenning på de involvertes rittskildringer nedenfor.

Resultater

4 Responses

 1. Capitano sier:

  Vått og rått! Også i år ble sti-rittet på heiene rundt Birkeland/Lillesand en morsom og utfordrende kraftprøve. Hadde tenkt å kjøre i Eliten for å få med meg hele løypa 89 km men etter en kortere gjennomkjøring fredag kveld valgte jeg klokelig å kjøre 61 km. 7 C og regn på rittdagen gjor de det hele til en våt og kald fornøyelse til tross for at NM løypa for 2012 består av mange flotte stipartier. Eliten sjanglet i mål på ca. 4 t mens vi dødelige var mer enn fornøyd med en time mindre. I ettertid huskes nok en gang «Å i Helvete» som en av Norges beste marathon traseer – ca. 50% av ritt-tiden er på sti så det blir nok ikke massespurt om NM trøya i juli neste år heller…

 2. Teddy F sier:

  Congrats Capitano! Riktig fornøyelig med Sageneryttere som preger toppen av resultatlistene – maner til innsats for oss andre:-)

 3. Langpilsen sier:

  Imponerende saker Capitano!!!
  Jeg venter i spenning på en fyldig evaluering av 26″ vs 29″ og HT vs FS etter sesongen.

 4. KG sier:

  Bildet avslører kreativ bunadsbruk. Slikt kan sette følelser i sving. Regner med at Capitano er kjent med Norges Cykleforbunds siste revisjon av § 2 i «Reglement for turritt terreng» pr 10/2-11 og at godkjenning er innhentet fra klubbens ledelse, ref.

  «Ryttere med helårslisens melder seg på med sin klubbs navn og kan i tillegg ha med navn tilknyttet bedriften rytteren er ansatt i. Dette forutsetter klubbens godkjenning. Klubben skal også godkjenne hvilke trøye/drakt som kan benyttes»

  Regner med at spørsmålet tas opp til debatt på årets generalforsamling. Alternative og mer varige løsninger profilering av bunader finnes:
  http://www.bt.no/bergenpuls/Naken-til-bunad-har-du-ikke-sett-2494213.html

  Kan ellers meddele Langpilsen at min venn 29″ FS Høygutt med stor sikkerhet deltok i sitt siste ritt i Lillesand, men blir å finne på smale stier på fjellet og i Nordmarka i årene som kommer.

  KG

Legg igjen en kommentar