Rittrapport Rescon Mapei

I beste klubbtradisjon valgte Sagenes Maglia Nera å årsdebutere i et obskurt ritt nært svenskegrensen. Fikk tildelt startnummer 108, så det er bra jeg ikke er overtroisk. Resultatet bør forbigås i stillhet, det var ikke egnet til forbedring av merida rittranking. Forsøket på oppvarming før rittet ble avbrutt pga en kraftig regnbyge og jeg valgte derfor å varme opp med å sitte i bilen å høre på lørdagsrådet på p3. Muligens ikke helt optimalt :-).

Løypa var ca 45 km og bestod av blanding av grus veier og stier. Stipartiene var dessverre svært gjørmete, men tror de ved tørrere vær er greie å sykle. Kan også slå fast at jeg som normalt har forbedringspotensiale på O2 og watt/kg, bakkene var helt klart for bratte og lange for min kapasitet. Spesielt var det ei kneik rundt km 30 som var morderisk, og som til alt overmål avsluttet med fuktig motbakkesti, hammer time (skulle gjerne hatt trippelkrank på dette tidspunktet).

Resultater.

Legg igjen en kommentar