Rittresultater

Vi begynner å nærme oss ny helg, og samler opp litt resultater som er forsøkt forbigått i all stillhet!

Det er naturlig å starte med Runner, som på nytt plasserer seg bra, ja rett og slett helt på toppen i selveste Einarittet.. Well done!

Hvis vi så går over til kronologisk rekkefølge, så hadde vi faktisk deltagere i Terrengsykkelrittet. Petter kjørte to runder, og ble nr 17 i M30-39, samme gjorde Big-C, som endte på 27. plass i M40. Beretta og Per Christian nøyde seg med én runde, og havnet på hhv 8. og 21. plass i M35.

I Nissan Cup på Gullhaug kjørte Knut inn til 26. plass i Sport 40-49, må etterhvert være godt vant til rundbane, og kanskje en av de som overrasker i klubbmesterskapet!

I Montebellorittet hadde vi fire mann på resultatlisten, Runner igjen best av våre, med 7. plass totalt, og 2. plass i M20-29. Burde vel sagt imponerende, men dette begynner jo nå å bli dagligdags. Noen minutter bak cruiser Dala inn til 17. på plass totalt, og 6. plass i M30-39. Her sier jeg imponerende. Lille-Erik ble nr 22 i M20-29, og Vesle-Foss nr 33 i klassen til Dala.

Knut Erik tok turen til Randsfjorden, og kom seg rundt på 4:11.

I Vestfold Rundt stilte både Jørgen og Øystein, og sto på torget i Horten etter hhv 5:05 og 5:29.

Til slutt deltok Big-C og Junior-C i Askerrunden, førstnevnte kjørte inn til 31. plass totalt, og 3. plass i  M40-44, lillebror til 45. plass i M30-39.

Flott innsats!

Runner har som vanlig gjort godt rede for seg her, men vi hører gjerne rittskildringer / kommentarer fra alle andre involverte nedenfor. Og har vi glemt et resultat, meld det også!

1 Response

Legg igjen en kommentar