Tips – siste kommentarer

Som de fleste av dere sikkert har lagt merke til, så har det til høyre på hovedsiden vår dukket opp en grå boks med alle artikkel kategoriene i. Klikker man på de respektive får man kjapt listet opp kategoriens siste artikler.

I går ble jeg derimot gjort oppmerksom på at det ikke nødvendigvis er intuitivt at denne grå boksen også har flere andre funksjoner. Ved å klikke på de fire fargeglade ikonene over boksen kan man alternativt se de mest brukte tags (jo større font, jo flere hits), kronologisk arkiv søk, men også få listet opp alle de siste kommentarer. Dette siste er det mest nyttige ved denne boksen, da listen går på tvers av alle artikler, og med det gir en grei oversikt over hvilke artikler det sist var aktivitet på. Prøv selv!

Dessverre er det ikke mulig å velge ‘Siste kommentarer’ som default visning i boksen. Men så lenge browseren ikke har vært stengt, vil det du valgte sist være gjeldende visning.

For de av dere som lurer på hvorfor noen av oss som legger igjen kommentar også får opp et personlig bilde til venstre for kommentaren, se her (under avsnittet ‘Avatar’).

Legg igjen en kommentar