God deltagelse i Lillehammer – Oslo

Resultater;

Gruppe / lag Brutto Tid
Jonas 0944 Team Torshov 4:07:58
Sten-Are 0944 Team Torshov 4:11:36
Carl Fredrik 0920 Oslo Sportslager 4:27:17
Erik G 0920 Oslo Sportslager 4:27:17
Thor 0944 Team Torshov 4:58:11
Knut 1100 Brummunddal SK/Halden CK 5:00:09
Jan Sverre 1108 Raskere enn 6 timer 5:02:08
Årstein 0944 Team Torshov 5:02:27
Jørgen 1152 Raskere enn 6 timer 5:10:09
Morten 1308 6 – 8 timer 5:28:48
Magnus 1336 Mer enn 8 timer 5:49:30
Erik N 0920 Oslo Sportslager DNF
Ulf 0944 Team Torshov DNF

Noen som syns det var stas? Eller ikke? Fortell! Ser ihvertfall at Magnito bommet kraftig med gruppevalget sitt.

4 Responses

 1. Teddy F sier:

  Lillehammer-Oslo ble en ambivalent opplevelse. Enormt kult med mitt eget lags prestasjon. Team Torshov kom inn som det 4. beste laget, kun slått av gigantene Epartner, Team X og UB, og under 15min bak den helt rå vinnertiden!
  Jeg var med til rundt halvveis, da skaden jeg har slitt med i det siste, ble for markant + farten ble i tøffeste laget. Skulle egentlig bryte for å ikke forverre skaden mtp kommende triathlonkonkurranser, men det ble til at jeg trilla på sykkelen i påvente av offentlig transportmuligheter eller en forbikjørende taxi – som aldri kom! Resten av L-O ble derfor sone1 tur for meg, hvor jeg fikk sett flere lag kjempe seg innover mot Oslo i det minste 🙂

 2. Karl Jacob sier:

  Må bare bukke meg i bukken og slippe styret for å applaudere alle med kjempe innsatts på imponerende «avslutningen» av racersesongen.
  Teddy F, håper ikke alt håp er ute for at du skal nå ditt store Norsmannmål, Sagene trenger deg i den konkurransen også.

 3. Jan Sverre sier:

  Sol, passe varmt, medvind og at jeg utrolig nok rakk starten gjorde at jeg syklet fra Lillehammer med svært god følelse. Puljen dro greit avgårde i kontrollert tempo, så jeg fulgte lett og alt var bare kos. Slang meg med på første pulje som tok oss igjen etter ca 7-8 mil. Også det gikk uten snev av plage. Da front-gruppen tok en pit-stop ble det lett kaotisk før vi klarte å organisere en rulle. Veldig godt å få ligge litt i front og jobbe også. Gikk friskt, men akuratt passe for meg, og brått hadde rulla rykket fra resten av feltet! Kom inn i et område med masse rundkjøringer og det ble bare tull, og noen mente det gikk for fort!!! Helt surrealistisk for meg som ellers ikke bruker å være den med mest futt 🙂 Ble litt tullball-rulle og solo-utbrudd (ehh, ja det var faktisk meg det i frustrasjon over dårlig fremdrift 😀 ) Men vi var da snare til å henge oss på tog som kom forbi og det ble et bra trøkk hele veien inn.
  Herlig tur altså, og en virkelig opptur for meg.

 4. Magnito sier:

  Hehe, gruppevalget var nok ikke midt i blinken nei, men meldte meg på tidlig i februar før jeg i det hele tatt hadde syklet noe særlig. Dermed hadde jeg null grunnlag for å vite hvor lang tid jeg kom til å bruke, så det ble et skudd i blinde.
  Startet imidlertid i en 6-8 timersgruppe sammen med de to kameratene jeg meldte meg på med, og kom avgårde i en ok fart med sikte på å komme oss under 6 timer. Etterhvert som det begynte å komme tog forbi i høyere fart var det en del som kastet seg med der og gruppa ble oppløst. Vi fant oss aldri noe tog med passende fart og ble dessverre syklende store deler av turen alene.
  Men turen var fin den og vi klarte målet med grei margin, og så får vi se om det ikke går an å lure seg under 5 timer neste år 🙂

Legg igjen en kommentar