Helgens bragder

Vi får stadig flere ritt i kalenderen, og det som tradisjonelt har vært en måned forbeholdt agurker i Sagene sammenheng, må nå også tåle skriverier av den mer relevante arten.

Runner og Dala tok turen til Norefjell, og leverte fantastisk gode resultater der. Førstnevnte melder seg helt inn i toppen blant «de store», og sistnevnte tok kommando i gruppen med de mer folkelige.

Norefjellrittet Plassering Klasse Tid
Carl Fredrik 3 Overall 2:56:32
Mattias 16 Overall 3:22:05

Oppe på Hedmarken sørget Lille-Anders og Rune for at draktene ble flashet i den delen av landet også. Lille-Anders var som ventet raskest av våre, med en fin-fin 9. plass i klassen. Men Rune var nok like fornøyd med sin innsats i klassen rett over. Som Seedingritt til Birken fører kanskje resultatene til noe positivt i den sammenheng også?!

Hedmarksvidda Rundt Plassering Klasse Tid
Anders R 9 M35-39 2:08:21
Rune 43 M40-44 2:31:48

Fullstendige resultater; Norefjellrittet, Hedmarksvidda Rundt

Noe å melde fra innsiden?!

4 Responses

 1. Lille-Anders sier:

  Hedmarksvidda rundt hadde 54 harde kilometer i en variert fin løype. Det var i alt 7 terrengpartier som alle var greie å sykle selv for en som liker grus best. Med tanke på at Sagene`s to utsendte var neste siste mann fra KM rundbane + fotografen synes jeg vi gjorde en tilfredsstillende innsats.

 2. Runner sier:

  Kan virkelig anbefale N-3! Fantastisk bra arrangement og herlig løype!:) Har skrevet en rapport her.

 3. Dala sier:

  Runner er grym for tiden! Kjørte selv bra men benen fikk det tungt på slutten :).

  Neste år må alle terrengsyklister i klubben ta turen til Norefjell! Super løype som innholder alt. Bra muligheter å skjemme bort bedre halvdel på Norges beste spa og mye aktiviteter for det små. Ikke noe som taler mot en helg på Norefjell 2012 altså :).

 4. TT sier:

  Vil vel si at det er flere enn Runner som er «grymme for tiden».

Legg igjen en kommentar