Hvasser

Dere lurer sikkert på hvem det er som tilsynelatende har lagt sykkelen på hylla, og hva bakgrunnen for denne ekstreme aksjonen eventuelt er. Svaret finner dere i Lasse’s «solskinnshistorie»;

Startet på Sagene rundt kl 13.00 etter at jeg hadde pakket bilen og sendt dama nedover til Hvasser… Starten på ferie skulle feires med en langturen Oslo-Hvasser! Alt gikk fint og jeg hadde god driv etter Drammen, så kom regnet. Ikke mere regn enn at det var litt avkjølende og det egentlig bare dellig…

Rett før Holmestrand er det togskinner som du må krysse, som vanlig var jeg klar for å hoppe over i god fart men det var en dårlig ide! Akkurat når jeg landa på andre siden etter 2 små bunnyjumps forsvant forhjulet og jeg sklei 6-7 meter bortover asfalten.. Blod, flasker og briller flyter rundt omkring og jeg er vel mest forbanna på meg selv. Da jeg sjekket asfalten kunne jeg se en 2 kvadratmeters oljeflekk som hadde blandet seg med regnet! Såpeglatt.

Det tar meg ca 15 min og samle sammen utstyr og meg selv, sjekker sykkelen som heldigvis er ok.. Da ser jeg fire lystige sykelister som kommer over togskinnen veldig rolig og akkurat når jeg løfter armen for å si pass på, kræsjer gutta og han som detter hardest blir liggende å skrike!

Det viser seg at de var på vei til Hvasser og det er en årlig guttetur på sykkelen… De måtte fortsette uten han som tryna hardest og jeg måtte bare fortsett før de for å ikke stivne helt. Jeg kom meg til Hvasser i hardt regnvœr etter 5 timer på veien og nå har jeg endelig fått skorpe på sårene og kjører rehab med nistirring på TdF og øl!

Vœr forsiktig på veien i sommer!

Heldigvis ser det altså ut til at hylla kun benyttes til lagring av sykkel, og da ikke av den permanente typen! God bedring. Til Lasse altså.

Legg igjen en kommentar