Jotunheim & Bukke resultater

Som første mann i Sagene trøye, ihvertfall etter det denne redaktøren har oversikt over, fullførte Fredrik Jotunheimen Rundt på fin måte sist helg. Værgudene viste seg vel ikke akkurat fra sin beste side, og 430 km med 4600 høydemeter ble vel ikke mye lettere av det. Nesten 22 timer på sykkelsetet oser det ihvertfall respekt av! Gratulerer!

Mye tørrere var det neppe i Bukkerittland heller, hvor Carl Fredrik igjen fightet i toppen i Norges Cup, og Knut kjørte inn til midt-på-treet plassering i klasse 40-49.

Resultatlister;

Jotunheimen Rundt

Bukkerittet NC

Bukkerittet 40-49

Men gutta kan kanskje selv fortelle oss hvordan de respektive rittene opplevdes?!

4 Responses

 1. Runner sier:

  Min debut i Bukkerittet http://www.oslosportslager.no/blogg/bukkerittet-2011-151.aspx

  Kan bekrefte at det var endel gjørme;)

 2. pch sier:

  Kan melde inn en DNF i Bukkerittet etter girørebrekk etter 45 km. Kommer til å sykle ritt på Skeikampen i igjen neste år hvis jeg får det til. Arrangementet og løypa anbefales.
  Det morsomste rittet jeg kjørt (nesten helt igjennom) så langt.

 3. KG sier:

  Litt tregt ute her, akkurat som i årets Bukkeritt. Bukkerittet er min favoritt på terminlista. Etter et bra resultat i fjor hadde jeg i år et flott utgangsunkt med startnummer i seedingspulje 1, dvs kun med NC-gjengen i puljene foran. Jeg er mindre flink til å sykle oppoverbakker på grus enn på stien, og gledet meg derfor over langt mindre kø i første stiparti til Fagerhøy enn i fjor. Alt gikk som smurt frem til 36 km – hvor jeg punkterte på bakhjulet. Hjul kjapt av, tømme for guffe og ventil ut, men så gikk det ikke så greit. Hadde dessverre klart å kjøpe reserveslange med bilventil – og fikk ikke stukket den gjennom felgen. Amatør. Ble stående i 25 minutter å tigge etter slange (og da passerte PCH meg som startet i puljen bak…) inntil en barmhjertig (og naiv?) kar ga meg slangen sin. Litt av piffen ble liksom borte etter å ha stått stille i 25 minutter – men det ble en fin tur inn til mål. Ser ellers av resultatlisten at nivået i årets ritt var langt bedre enn tidligere år – har vel noe med NC å gjøre…

Legg igjen en kommentar