Teddy Tri overbeviser

Årstein valgte også å stå over harryturen. Men tro ikke at han lå på latsiden av den grunn. Han hadde nemlig svært gyldige grunner til å stå over… Norseman! Dette har vært Årsteins store mål i år, og etter det redaksjonen kan forstå så må han være svært fornøyd med innsatsen. Turen ble ihvertfall gjort unna på 14:13:54, og 57. plass totalt. Og etter det man kan lese fra Norseman’s hjemmesider, var det i år en svært utfordrende tur med særdeles kaldt vann, mye vind, tåke, men etterhvert mye sol også.

Skal vi gjøre en rask analyse basert på mellomtidene, tapte Årstein litt på svømmingen, men tok det godt inn igjen på syklingen. Kanskje ikke uventet. Løpingen var vel rundt pari i forhold til de rundt seg på resultatlisten. Ellers ser det kanskje ut til at det fordunstet et par minutter for mye i første pitstopp.

Vi gratulerer så mye, bra gjennomført Teddy!

Resultater.

3 Responses

 1. Teddy F sier:

  Takker. En presis analyse. Er totalt godt fornøyd med både gjennomføring og resultat. Hadde en teoretisk målsetning på rundt 13.30 i sluttid. Jeg kom rimelig nær, hvis en trekker fra tiden brukt på de 20km ekstra arrangøren la til.- en konsekvens av at et cruiseskip hadde virvlet opp kaldt vann fra havbunnen i Eidfjord, som gjorde at svømmingen måtte flyttes 2mil lenger ut mot havet…. Distansene ble derfor 3,8km svøm, 200km sykling og 42,2km løp.
  Svømmingen var et mareritt. Det var motstrøm de første 2,5km og til tider lite samarbeidsvillige bølger. Jeg hadde lagt opp til 1t.15min på svømmingen, og ble lettere sjokket da tiden viste 1.35! Dette preget nok også T1, brukte for lang tid på å fordøye det, + supporten klumset noe med utstyret :-). Syklingen var en herlig tur. Tok forbi folk hele veien, tror det ble rundt 80 deltakere, og hadde masse å gå på. Lå og kontrollerte i sone2 gjennom 6t.50min. Følte meg derfor meget offensiv før løpingen, da jeg hadde fått god respons på løpetreningen i forkant.
  Det viste seg likevel at jeg nok hadde for få langturer i kroppen den siste tiden, noe som skyldes en hofteproblematikk jeg har slitt med. Kjente tidlig tretthet og utmattelse i muskulatur uten at jeg gav gass i det hele tatt. Lå i sone 1-2 gjennom hele løpingen, og klarte ikke holde et høyt gåtempo opp Svineroi heller. Det løsnet faktisk rett før Stavsro og jeg løp siste biten bort til steinrøysa, hvor jeg løp mye av den delen og.
  Kom inn på 14.13.54 som holdt til en plass blant de 60 beste av 260 startende. En enorm mestrings følelse!
  Godt fornøyd med debuten, frister ikke til gjentakelse helt enda, men den kommer nok etterhvert 🙂

 2. Bøyer meg i støvet, grattis

 3. Formann KJ sier:

  Grattis Teddy.
  Imponere, først å sette seg et slikt ambiøst mål og så fullføre med glans. Stor rød stjerne i boka!
  For å si det på en annen måte, jeg kommer til å bli med neste år, men kun i tankene. Blir sjøsyk på tanken.
  Mitt store mål er Jotunheimen rundt.

Legg igjen en kommentar