Runner knuste Lien i Eventyrrittet

Etter en heller mislykket opptreden i Drammensrittet på lørdag med flere punkteringer enn slurker fra drikkeflaska før det hele var over, stilte Runner opp i Eventyrrittet på søndag for å ”reise kjærringa” som han sa.

Runner holdt ord og la i vei i tet sammen med Lien. Etter bare 2-3 km sprakk feltet opp i en femtett fremst, Langpilsen i ensom majestet før røkla fulgte etter. Det gikk ikke veldig lenge før Runner og Lien var alene og det gikk fort unna i den kliss våte traseen med rikelig muligheter til gjørmebad. Inn mot stadion var Runners girsystem bare sånn passe funksjonelt og han ble tvunget til å kjøre den siste syrebakken på storskiva. Det er bare en måte å kjøre denne bakken på storskiva på og det er dritfort. Det synes Lien også som måtte se Runner stikke i fra og vinne med 8 sekunder.

I mål møtte Runner RStoltz som hadde brukket begge railsene på setet og ikke var veldig fristet til å kjøre røft terreng med en skarp gjenstand i umiddelbar nærhet til forplantningsorganet. Arrangøren var for øvrig raus nok til å gi RStoltz resultat på lista selv om han knapt kjørte en fjerdedel av traseen.

Bak i feltet bakset Langpilsen lenge for seg selv, men med 10 km igjen til mål hentet han moto 2 bestående av to juniorløpere. Selvsikkert la han seg i front inn i et terrengparti for å støte på ungdommen og dumpe dem for godt på grusen. Den planen funka bare sånn halvveis da den ene svarte på forsøket med umiddelbart å dumpe Langpilsen solid og bli borte for godt. Den andre holdt seg lojalt i nærheten av den gamle mannen, men det varte bare til det siste terrengpartiet da også han stakk ifra. Langpilsen trillet til slutt i mål som 5 mann.

Runner              1:55:09
Lien                  1:55:17
Dalgaard          2:06:52
Amundsen        2:06:53
Langpilsen        2:09:13

2 Responses

  1. TT sier:

    Gratulerer til begge, å banke Lien på hjemmebane er jo selvfølgelig fantastisk, men 5. plass til deg Brede må da også henge høyt?! Synd med setet Rune.

  2. RStoltz sier:

    Det gikk friskt unna i starten, litt for friskt for min del. På vei inn i den første bakken var puls og laktat-verdier i høyeste laget, og jeg måtte roe litt ned. Ble dermed på klassisk vis, for undertegnede, passert av omtrent hele feltet på vei opp til toppen og havnet i ingenmannsland med én annen rytter, som ikke var veldig ivrig på å ligge i front.
    Det første terrengparti var svært bløtt og jeg måtte av sykkelen mange ganger, men fikk nå rotet meg gjennom på et vis. I det andre terrengpartiet gikk det ikke så bra, etter bare få meter så klarte jeg på et eller annet vis å dumpe hardt ned på spissen av setet slik at seterailsene knakk som spagetti. Da var det bare å finne korteste vei til mål og levere inn startnummeret. Ergelig, men det ble vel i det minste en grei treningsøkt.
    http://connect.garmin.com/activity/106416747

Legg igjen en kommentar