Resultater CycelVasan & BMC Rittet

Som vi alle vet har det vært mye innevær i sommer. Grillmat har blitt liggende i fryseren, og folket har måttet ty til annen kost. Hos Foss klanen har dette gått spesielt hardt utover beholdningen av svenske kjøttboller. Krisemøter har blitt avholdt, og et av straks tiltakene var å sende hele gjengen over grensen for å rette opp i ubalansen. Men selv kjøttboller er underlagt strenge import kvoter, og Lille-Anders ble invitert med for å maksimere KPB (kjøttboller pr bil) raten. Da de først var der falt det seg også naturlig å slenge seg med i CycelVasan;

M35

10. Mattias, 3:01:17

18. Anders, 3:04:55

23. Stein Arne, 3:08:03

M40

17. Bjørn Tore, 3:08:09

Og når vi først er inne på resultater, nevner vi også at Runner rasket med seg en 2. plass i Menn Elite i BMC Rittet for noen uker siden.

Glemte vi noen?!

2 Responses

  1. Lille-Anders sier:

    Cykelvasan var en fin opplevelse. Flott vær og som alltid god organisering av idrettsarrangement hos søta bror. Det var full fart ut fra start og feltet strakk seg og delte seg i grupper opp den første bakken. Jeg synes resultatene er forholdsvis sterke og viser at Sagenekara holder et høyt nivå. Rittet er 94 km og traseen er forholdsvis flat. Litt overraskende at vinnertiden er høyere i vasan enn i birken…. Takk for turen!!!

  2. BTF sier:

    Og også takk til Lille-Anders sin samboer. Hun leverte langing i verdensklasse underveis. Uten den herlig miksturen av cola-kaffe-red bull som ble servert 4-5 ganger underveis hadde jeg ikke kommet til mål. Minus til en syklist fra Sagene (ikke medlem av Sagene Sykkel) som rappet drikke ved den ene langingen.

Legg igjen en kommentar