Sagene, Sagene IF, Sagene sykkel, Sagene IF – sykkel, …

En viktig sak. Dette handler om identitet. I enkelte resultatlister er det dropdown menyvalg for sortering på klubb – kanskje vi skulle begynne å bruke samme klubbnavn slik at alle ryttere vises i den samme resultatlisten? Det står «Sagene IF – sykkel» i NCF-lisenslisten. Men «Sagene IF» er jo kortere.  Og på bunaden.

KG

7 Responses

 1. TT sier:

  Konstruktivt og høyst relevant innspill. Jeg foreslår at det er fritt frem å komme med forslag og argumentasjon her, så tar styret en beslutning om hva som er riktig klubb benevnelse i fremtiden.

  Vi kan da også foreta et fremstøt for å få rettet opp drop-down valgene hos de «viktigste» aktørene (NCF, rittarrangører, resultat systemer, etc). Så blir det opp til hver og enkelt av oss å påse at vi faktisk benytter korrekt klubb benevnelse.

 2. Kan man velge «offisielt» navn da, når man heter «Sagene IF Sykkel» hos NCF?

  Kun «Sagene IF» er greit på drakta da det er åpenbart at man er i sykkelavdelingen (og nesten like åpenbart at man er i sykkelavd når man er påmeldt sykkelritt)

  Men skal man delta i løp og skirenn også er det mer identitetsskapende å hete «Sagene IF» over hele fjøla. (Eller er det bare sykkel som gjelder?)

  Men skal man delta i eliteklasse i f.eks. løp så må man vel stille som medlem i klubb registrert i friidrettsforbundet! Kanskje ikke aktuelt for andre en Runner, men han kan kanskje disse reglene?

  Jeg stemmer for «Sagene IF sykkel», …..trur eg 🙂

 3. KJ sier:

  Bra innspill Knut.
  Enig at det bør ryddes opp, men ser også at store klubber sliter mere en oss, eks Rye og Boc 😉

  Siden det står Sagene IF på draktene, høres dette umidelbart logisk ut.
  Stusser litt over bruken av Sagene IL/ sponsor navn/ arbeidsgiver. Men dette er vel greit. Men burda hatt en konsekvent regel her også.
  Og så har vi noen klubbløse ryttere, bla annet på årets Birken, Sokken og BB 🙂

 4. Langpilsen sier:

  Jeg stemmer for:
  Sagene IF / Sponsor – arbeidsgiver

  Det er ikke spesifikt for aktiviteten som jeg synes er et poeng da en del deltar i andre konkurranser enn bare sykkelritt
  Det er også kort nok til at det er plass i resultatlister etc. til både klubbnavn og sponsor – arbeidsgiver.

 5. Freddy sier:

  Jeg stemmer, som Jan Sverre, på “Sagene IF Sykkel”, hvis det klubbens rette navn. Jeg identifiserer meg med sykkelgruppa, og ikke med alle andre idretter i Sagene.
  Hvis jeg er med i et løp, er det fortsatt sykkelgruppa jeg er med i, og ikke løpegruppa. Jeg er syklist 🙂

  Ellers synes jeg ikke vi bør skifte navn. Noen må vite/finne ut hva klubben heter, og da heter vi vel det i ritt også?

 6. TT sier:

  Presisering; vi er alle medlem i Sagene IF, men vi er alle en del av Sagene IF sykkelavdeling også. Styret har innstilt på at vi bruker;

  Sagene IF eventuelt Sagene IF / Arbeidsgiver *

  Googler du på våre tidligere stjerner, så finner du at vi også har historisk dekning for å bruke Sagene IF.

  * Må være arbeidsgiver. Kommersielle teamnavn, sponsorer, etc, er ikke tillatt, med mindre man har kontrakt med et registrert UCI lag, jamfør NCFs reglement.

 7. TT sier:

  Kontrakonklusjon, styret har endret innstilling, vi bruker;

  Sagene IF Sykkel eventuelt Sagene IF Sykkel / Arbeidsgiver *

  Se egen artikkel for argumentasjon.

  * Må være arbeidsgiver. Kommersielle teamnavn, sponsorer, etc, er ikke tillatt, med mindre man har kontrakt med et registrert UCI lag, jamfør NCFs reglement.

Legg igjen en kommentar