Resultater Bockstensturen, Nissan Cup, Drammensrittet & Øyern Rundt

Det ferskeste først; Christian holdt IKKE det han lovet da han kjørte inn UNDER 4 timer i Bockstensturen i går. Tiden ble 3:55:35, 11. plass i Herrer 40 (resultater). Men mulig han avtalte noe med Knut, han kjørte nemlig inn til 4:07:55, som holdt til 5. plass i Herrer Sport.

Brede tyner det han kan ut av Birken formen, og kjører inn til 3. plass i Menn Sport 40 i Nissan Cup Holmenskogen, bare 50 sekunder bak vinneren (resultater). Sterkt!

Så litt eldre resultater, fra det ubarmhjertige Rittranking søket; Drammensrittet, Per Christian, 29. plass i M35, tid 2:54:34, bra tid, ingen grunn til å holde det hemmelig (resultater). Og i Øyern Rundt kjørte Jørgen og Bård på henholdsvis 3:25 i M30 og 3:33 i M40, noe som var langt oppe på øverste halvdel i begge klasser (resultater).

3 Responses

 1. KG sier:

  det der «herrer sport» greiene skjønner jeg ikke helt hvordan skjedde, men vi startet uansett samtidig hele gjengen. mye fart og flotte stier, og en langt hyggeligere opplevelse enn birken. legger ut noen bilder i en egen nyhet om jeg får det til. 12 minutter etter capitano og medreisende pål tangen fra UB på 95 km har medført en lykkerus hos undertegnede i mange dager og en erkjennelse av at man omsider har forstått hva som er viktig her i livet 🙂
  (ps. det siste med livet var liksom ironi. men ironi er jo å si noe annet enn det man mener. ble litt usikker nå)

 2. TT sier:

  Artikkel oppdatert med bilder, takk Knut. Christian, 29″ ser kult ut, tror jeg må få meg en slik.

 3. KG sier:

  Lovet TT et par ekstra ord om turen;

  Morsomt og variert terreng, alt sykkelbart og ikke veldig lange bakker, glimrende for syklister med pinglebein som liker flytsti…

  Vi kjørte ned fredag ettermiddag – drøye 4 timer fra Oslo fredag pga litt trafikk syd for Gøteborg, hjem lørdag på 3,75 t.

  Vi bodde på Hotell Fregatten, et spa hotell kun 400 meter fra start (og mål, ikke noe logistikktull her). Overnatting + middag og frokost på hotellet, og dusj etter rittet i spa-avdelingen. Alt til hyggelige svenske priser, og langt mindre enn hva som ble lagt igjen på Rena helgen før. Gratis massasje og varm pasta i mål.

  Ellers har IS tidligere referert utmerket fra selve Bockstensturen her: http://www.sagenesykkel.com/2010/09/07/bockstensturen-goy-med-sti/

Legg igjen en kommentar