Super Dokka

Nok en klassiker gikk av stabelen forrige helg, Dokka Rundt, og sammen med den arrangeres også Super Dokka! Vi sendte Claus opp dit.. nei.. ned dit er det visst. Usikker på akkurat hva dette er, men ligger ihvertfall inn under landevei i terminlisten. Resultater.

Kanskje Claus har noen utdypende tanker?! Er det et ritt vi kanskje kan kuppe med en større Sagene delegasjon til neste år?

1 Response

 1. Hulken sier:

  Det var et fint lite ritt, god stemning og godt tilrettelagt.

  Rundene er relativt flate og går gjennom Vestfolds grønne kulturlandskap. Det eneste som skiller Dokka Rundt og Super Dokka er avslutningen. Super Dokka har en ekstra liten hard kupert sløyfe på slutten, sannsynligvis for å skille litt mellom rytterne helt på tampen.

  Været var elendig, det pøsregnet absolutt hele tiden, men temperaturen var høy og man frøs ikke.

  For min egen del ble tempoet litt høyt under starten i Super Dokka gruppen, jeg burde nok heller stilt i Dokka Rundt der jeg hadde fått mer uttelling for å kjøre i en større rulle. I stedet ble jeg sittende i en liten gruppe på tre i etterkant av hovedgruppen. Vårt mål var å ikke bli kjørt inn av Dokka Rundt gruppen før vi skulle inn i ekstrasløyfen, noe vi i og for seg lykkes med.

  Rittet anbefales og jeg håper vi kan stille med en større delegasjon til neste år!

Legg igjen en kommentar