En siste langtur?

Skal ut en siste langtur før sykkelen pakkes ned, dersom noen føler seg fristet til å slå følge er det oppmøte på Vaterlands bro klokka 9 på søndag.

Kanke si nei til det vel?

1 Response

  1. EB sier:

    Kan jo bare tilføye at etter noen timers idyll er jeg uoppmerksom og klarer i kampens hete å punktere hele 3 ganger på ca 1km. Deretter triller jeg hjem på flatt hjul for å få haik med trikken. Når jeg går av klarer jeg å sette sykkelen så hardt nedpå at felgen sprekker. Enden er god når allting er godt, og idet jeg tar av hjulet for å granske skadene er jaggu meg den siste fliken som holder dritten sammen det som avslutter fadesen, som et korthus ramler det sammen og felgen er offisielt historie. Nå har jeg meg selv å takke, jeg jinxa det hele da jeg skrøt av en punkteringsfri sesong igår. Ny sykkel here i come!

Legg igjen en kommentar