På plass i Køben

Det er nå mange år siden sykkel VM ble arrangert i Norge. Som mange andre ble Rune inspirert av det vi så i Oslo’s gater i 1993, og en guttedrøm om selv å kunne delta i folkefesten, skulle sirkuset vende tilbake til Norge, var formet.

Dessverre for Rune, født samme år som nevnte VM’s vinner, Lance Armstrong, har det tatt tid å få eventyret tilbake til fedrelandet. Og selv om det nå etter mange års medgang i norsk sykkelsport, igjen snakkes hett om å få arrangere VM her hjemme, så er nok 2016 i seneste laget.

Så, om Rune’s gjennomkjøring av VM løypene i København er for ren kapitulasjon å regne, eller om det er en del av hans langsiktige VM plan vites ikke, men at vi er misunnelige på hans tilstedeværelse er det ingen tvil om. Og ikke minst er vi stolte over at Sagene trøya igjen har blitt flashet i svært hyggelige omgivelser.

Legg igjen en kommentar