Draktbestilling – nettbutikken er åpen

Da er vi i gang dere, nettbutikken er nå åpen for draktbestillinger frem til og med torsdag 29.3.

På totalnivå har vi et minimumsantall å forholde oss til; 5 plagg pr produkt. Dvs at produkter som i sum har færre enn 5 bestillinger ikke vil bli levert. Det er derfor nødvendig å be om at alle prøver å få inn sine bestillinger i god tid innen fristen utløper, slik at vi får tid til å kommunisere hvilke plagg som eventuelt ikke har nådd opp i antall, og kanskje til og med administrere nødvendige endringer slik at alle likevel blir fornøyde. I praksis vil dette si senest torsdag kl 10:00.

Når du vurderer hva du skal bestille, er det viktig å tenke litt utover det umiddelbare behovet. Jo flere som tenker slik, jo større sjanse er det jo for at alle produktene når opp til minimumsantallet. Vi gjentar også at det kun vil bli bestilt et mindre antall kortermede trøyer og korte bukser med seler til lokalt lager, primært ment å betjene den obligatoriske kjøpsplikten nye medlemmer har. Minner også om at produkter bestilt direkte i nettbutikken vil være en del billigere.

I nettbutikken vil dere finne tegninger av alle plagg. Som vi tidligere har kommunisert er det ikke store endringer i designet, vi har bare prøvd å gjøre totalinntrykket mer helhetlig, og tildels mer retro. Temaet på tvers av produktene er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer fra kolleksjonen.

Tegningene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten. Men der det er noe det er verdt å påpeke i forhold til dette, har vi under produktets beskrivelse lagt inn en kommentar merket «DESIGN:». Men det eneste virkelig vesentlige i denne sammenheng er at hanskene i nettbutikken er tegnet inn uten rød stjerne. For disse produktene ser dere altså de korrekte designene øverst i denne artikkelen.

Som vi har vært inne på tidligere, fikk styret et veldig positivt inntrykk av Trimtex produktene. Samme gjelder de som fikk sett de på årsmøtet. Nå blir det en ny mulighet for alle. Trimtex har nemlig sendt oss det meste av vår kolleksjon (nøytralt design, XS – XXXL, men åpenbart ikke alle størrelser i alle produkter) slik at vi også får mulighet til å prøve plaggene før vi bestiller. Med dette som formål stiller undertegnede med sekken full i Bjølsenhallen mandag, (tirsdag utgår pga lav interesse) og onsdag, 20:00 – 21:30, forutsatt at det meldes om interesse for de respektive kveldene. Legg derfor igjen en kommentar nedenfor hvis du ønsker å benytte muligheten. I Bjølsenhallen tar dere trappen opp til 2. etasje ved inngangen til Ica Maxi.

Så over til det tekniske i nettbutikken;

 • klikk logg inn, og logg deretter inn med klubbens teamkode som dere skal ha mottatt i e-post

Strengt tatt kan du allerede nå rote rundt i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende i samme slengen, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

 • klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil
 • Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

Gratulerer, du er inne. Slå deg løs, la kronene rulle. Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du det brukernavnet du nettopp opprettet. Teamkoden trengs ikke lenger da din brukerprofil nå er tilknyttet vår nettbutikk.

Inne i nettbutikken er kolleksjonen vår delt i to undergrupper (se sort header);

 • Unisex, trøyene, vestene, jakkene, buksene, samt tempodrakten vår, 13 produkter, 2 sider
 • Assessories, løse ermer, knær, ben, lue, hansker og skotrekk, 8 produkter, 2 sider

Nevner dette bare så alle får med seg alle godsakene. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Det er forøvrig forventet at levering til hver enkelt av oss skjer i uke 19 (2. uke i mai).

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Ikke pr e-post! Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

29 Responses

 1. Btf sier:

  Kjøpt og betalt. Genial løsning. Venter i spenning til pakke kommer i posten

 2. Langpilsen sier:

  Genialt opplegg Tom!

 3. Strandis sier:

  Veldig bra opplegg! Passer flott med en testprøving for min del på mandag. (men tirsdag og onsdag burde gå det også)

 4. Dala sier:

  Kommer ner på mandag for testprøving.

 5. Gennialt opplegg, onsdag kl 2000 passer best for min del.

 6. Teddy F sier:

  Sweet opplegg! Kommer innom idag tenker jeg.

 7. Studenten sier:

  Jeg kommer i dag (mandag) for å prøve.

 8. Veldig bra!
  Har satt ting og tang på lista, men tar en tur i dag og prøver størrelse før det havner i kurven.

 9. Pelzen sier:

  Kjempebra opplegg! Har bestilt lange ben. Da slipper jeg å barbere i år også?

 10. Magnito sier:

  Tar nok også turen i kveld i 20-tiden for litt optimaliseringsprøving.

 11. KG sier:

  Ser bra ut! Prøver å komme i dag ved 2030 tiden

 12. KJ sier:

  Formannen og nytt medlem Bruddbjørn kommer innom i halvnitiden i kveld sees Tom.

 13. TT sier:

  For å bekrefte; jeg stiller da klokken 20 i Bjølsenhallen i kveld. Prøving vil foregå i garderobe, vakten i resepsjonen vil kunne gi info om hvilken. Jeg pakker sammen sakene og drar igjen klokken 21:30!

  Pelzen; aliaset ditt fritar deg fra barbering, men forplikter deg samtidig til å kjøre med korte ben.

 14. TT sier:

  Ingen har meldt interesse for prøving av klær tirsdag. Neste og siste mulighet blir da oppsamlingsheatet onsdag 20:00 i Bjølsenhallen.

 15. Hulken sier:

  Jeg tar sikte på å komme i morgen kveld, onsdag.

  Vil for øvrig berømme styret generelt og Tom spesielt for vel utført arbeid med draktene. Det gjenstår å se det endelige resultatet, men intensjonen og skissene er veldig bra. Fint med en rendyrking av retro-preget. Vel blåst!

  Personlig er jeg for øvrig meget svak for de fine hanskene (og luen) med den meget kledelige stjernen. Oppfordrer alle til å skaffe seg minst ett par av disse!

 16. Magnito sier:

  Apropos luen, den vi prøvde i går hadde størrelse oppgitt i tall, mens i nettbutikken er størrelsene oppgitt i S, M, L, osv. Hadde det vært mulig å finne ut hvilke(t) tall som tilsvarer hvilken bokstav?

 17. Strandisen sier:

  Beklager å ikke klare å møte opp Tom.
  Satser på å stille i morgen kveld! kjempebra at du tar deg tiden til dette!

 18. KJ sier:

  Venter spent på hanske størrelser, prøvde TT’s i L i går kveld, passet som hånd i hanske 😉 hvilken størrelse er lik Tom?

 19. Jeg også smatt inn i Toms hanske på en perfekt måte, venter spent på størrelsen…. så blir det booking.
  Tipper han han går for en L

  Forhørte meg med Trimtex om luestr, og fikk dette til svar:
  Luer går på cm. S =56cm, M =57cm, L=58cm, XL =59cm.
  Vel, selv er jeg 60cm rundt bollen, men str L virket ikke for liten når jeg testet den i går

 20. TT sier:

  Hansker; På grunn av lange fingre, er det nok XL som er riktig for meg når det gjelder de lange hanskene. Men ser man bort fra det kunne jeg nok valgt L.

  Anbefaler dere å ta turen og prøve selv i morgen 20:00 (Bjølsenhallen).

 21. TT sier:

  Lue; Jeg sjekket akkurat luen jeg hadde med i går, i den står det både 58 og L, så da stemmer nok Jan Sverres opplysninger.

 22. Fesz sier:

  Eg kommer en tur onsdag kl 20!

 23. toben sier:

  Kjempe bra opplegg Tom/styret, garderoben er på plass for året trenger ikke prøve siden matchvekta er som tidliggere.

 24. TT sier:

  Bekrefter at jeg stiller i Bjølsenhallen kl 20:00 i kveld. Siste mulighet for prøving. Seansen vil også denne gang foregå i garderobe, vakten i resepsjonen vil kunne gi info om hvilken.

  Jeg pakker sammen sakene og drar igjen klokken 21:30!

 25. TT sier:

  Det nærmer seg lukking folkens. Ber om at alle legger inn sine bestillinger i nettbutikken innen 10:00 i morgen, torsdag, slik at vi får kontroll på bestillingen, og eventuelt også får mulighet til å ta nevnte grep.

 26. Strandisen sier:

  bestilt og betalt…
  Bare den «lange» ventetiden igjen…

 27. Formann KJ sier:

  Fikk feilmelding på betaling med Mastercard på min bestilling i går kveld, logget inn igjen i dag og da hadde orderen blitt godkjent, skriver dette i den kan hende flere har slitt med det samme problemet. (Ordrenummer web-501099)

  Gleder meg sykt, særlig til hansker og lue!

 28. Magnito sier:

  Ja, tenkte på at de lange hanskene hadde vært digge å ha da jeg syklet til jobb i morges.

  And then; we play the waiting game…. :-/

 29. TT sier:

  Siste påminnelse; nettbutikken stenger i kveld. Bestillinger må være inne, og ferdig betalt for innen 23:59.

  Nettbutikken vil nok kunne være tilgjengelig noe etter dette tidspunktet også, men alt dere eventuelt registrerer der da, vil ikke komme med i bestillingen.

Legg igjen en kommentar