Follorittet 2012 12/5

Skuffelsen var stor da jeg på grunn av sykdom ikke fikk deltatt på Enebakk Rundt, så nå kribler det etter å finne en erstatning.

Follorittet ser jo ganske fint ut; kort, kupert og publikumsvennlig løype (4x20km)

Noen andre som har lyst til å bli med? Kom igjen’a!

Ypperlig mulighet for å prøve å rette opp det som ikke gikk så bra på Enebakk Rundt med tanke på rullekjøring, starttempo og annet som det snakkes om i bilde-tråden

Link.

5 Responses

 1. EB sier:

  Jeg skal sykle det. Stiller sammen med noen kompiser på Anton. Heng deg med oss så blir det bra!

 2. Hulken sier:

  Kan varmt anbefale dette rittet. Den nye traseen er nok temmelig hard. Det kommer til å gå slag i slag med oppoverbakk fra Vinterbro opp til Nordby, og så bakker, skarpe svinger og trøkk videre fra Nordby forbi Ås Kirke, dvs omtrent halve ruten. Det er urealistisk å tro at vi kan klare å opprettholde noen rulle i et slikt terreng. Her blir det å bite tennene sammen og henge på det man klarer. I fjor delte de opp feltet slik at det ble kjørt i +/- 40 grupper. Det kan godt hende de gjør det i år også.

 3. Wien sier:

  Kult Elias, da joiner jeg dere. Hva er nr. ditt? Mitt er 40224483

 4. Atleten sier:

  Hmmm minidrett-appen sluknet mens jeg holdt på, men tror jeg rakk å melde meg på. Håper jeg gjorde riktig når jeg meldte på tur 30-39 og ikke aktiv 30-39. (kjørte jo Askerrunden i VC aktiv 30-39 i helgen og der gikk det for fort for meg)

  Treffes på 908 28 994 om noen ønsker kontakt.

 5. Wien sier:

  Det gikk litt fort i svingen for min del, så jeg står nå påmeldt som Menn Elite, hehe. Jeg har sendt mail og bedt de flytte meg til tur-klassen.
  Men kult, da blir vi fire Sagene-ryttere på lørdag hvertfall!

Legg igjen en kommentar