Lillehammer – Oslo

Hvem har tenkt å kjøre L-O? Hva er målsetningen? Er det noe vi kan samarbeide om med tanke på logistikk/transport/følgebil etc.?

Jeg er keen og har en målsetning om å komme inn på under 5 timer, kanskje rundt 4.45 hvis opplegget klaffer.

8 Responses

 1. Wien sier:

  Jeg har meldt meg på og har samme målsetning som deg. Hadde vært morsomt å få til et noenlunde bra opplegg!

 2. Hulken sier:

  Hva med Mjøsa Rundt som et oppkjøringsritt… ?

 3. Wien sier:

  Jeg synes Nordmarka Rundt var oppkjøring nok jeg 😉
  Den helgen (9-10.juni) skal jeg sykle Raumerrittet, så det blir ingen flere landeveisritt på meg før L-O..

 4. Kjører L-O med team «SATS Metro» i år. Start 0950 og gruppa satser på lagånd og alle-mann-sammen-til-mål. Målet er under 6 timer, så tenkte jeg skulle få jobbe litt i front i år.
  Kom inn på rett over 5 timer i fjor. Sterk medvind og mye haleheng (kjørte uten team-tilhørighet og da blir det slik) bidro til at det gikk rimelig greit.

  Landeveisbirken neste. Helt OK med ritt uten klubb-puljer også for variasjonens skyld. Men spørs om det blir dravillighet nok i pulja da!

 5. EB sier:

  Sprek tid!

  Sykler enten med Oslo Sportslager eller Anton Sport! Lykke til!

 6. Dokken sier:

  Jeg vurderer å melde meg på. Sykler alle fra Sagene i pulja til Team Torshov? Er det dårlig stil å melde seg på der dersom man ikke har vært med på rulleøvelser eller er god nok for a-laget? Det er noen få plasser ledig i pulje 1010 også. Så her må man velge. Jeg mottar gjerne råd.

 7. Dokken sier:

  Jeg trenger tips til valg av pulje. Det virker å være ledige plasser 1010, og også 0625, men sistnevnte er vel mest for dem som er godt forberedt.

 8. Per-Otto sier:

  Ser at vi er 4 stk Sagene som er påmeldt i pulje 6-8 timer. 3 av oss starter i puljene etter hverandre. Jeg skal sykle sammen med 2 andre og dersom du er alene og ønsker samsykling, bytt til gruppe 10.40 så blir vi flere. Ta gjerne kontakt med meg. per.oppi@yahoo.no

Legg igjen en kommentar