Svale mister øret

Mye aktivitet, og mange telegram om dagen, denne gang fra Rune;

«Prøvde meg på litt tjuvtrening på Langsetløkka i går kveld. Det var ikke vellykket. Det startet med at jeg foretok et nydelig svalestup over styret i det aller første gjørmehullet i løypa. Fikk skryt for god fallteknikk, hadde vært bedre om stiteknikken var god. Ingen skade skjedd det var jo svært mykt underlag å ramle på. Men det var ikke slutt på uhellene, på slutten av runden holdt jeg meg på kanten av stien for å unngå et gjørmehull, dessverre for langt ut. Fikk en gren inn i kjedet/bakgiret og knakk girøret. Tror jeg står over KM rundbane i år også, men forholdene er iallfall mye bedre (tørrere) enn i fjor.«

1 Response

  1. Langpilsen sier:

    Du er herved invitert som medieansvarlig for KM Rundbane. Staben stiller både video og fotoapparat til rådighet – fotoapparatet er riktignok litt dårligere enn et mobilkamera 🙂

Legg igjen en kommentar