Landeveisbirken

Har tilgang til et par overflødige billetter (må omregistreres) til nevnte arrangement om noen Sagenegutter ønsker å kaste seg med! Pris kan diskuteres.

3 Responses

 1. Atleten sier:

  I følge startlistene er det 4 ryttere fra Sagene som stiller til start søndag. Er det virkelig ingen som ønsker å sette «klubbrekord» i første utgave av LandeveisBirken?

  Jeg starter i Pulje 9(Samme pulje som JSA), med Studenten jagende i Pulje 10, men ser at vi har en ute allerede i pulje 5(M7).

  Om noen kaster seg over tilbudet i siste liten kan jeg stille med transport/overnatting fra Lørdag til Søndag. Avreise fra Oslo ca kl. 15.

 2. Jan Sverre sier:

  Ajaj. Sitter her i Oslo sånn passe lite motivert for en lang tur i kulde og mulig regn. 2 uker sjuk + 2 uker med kranglete rygg + stress på jobb har vært oppladningen. Det evige logistikk-knotet med alt som starter med birk- frister ikke stort. På den andre siden så får jeg testet alt det nye sagene-tøyet mitt, inkl lue + fighte om en pallplass i sagenes interne birk-konkurranse. Setter ringeklokka på 04 for å kjøre til Rena, men pøsregner det da så kryper jeg under dyna igjen 🙂

 3. Atleten sier:

  Håper jeg ser deg i startbåsen litt før 09 i morra Jan Sverre. Hadde jo vært litt stas med flere i Sagenebunad. 🙂

Legg igjen en kommentar