3 Responses

 1. Runner sier:

  Sagene stilte vel med to mann i går (har jeg oversett noen??). Bra innsats, Wien!! Anbefaler alle dere andre å sykle dette rittet neste år. Masse fin flyt og motbakkene klarer dere fint! Lite referat her:

  http://www.oslosportslager.no/blogg/2-plass-nc-norefjellrittet-2012-223.aspx

 2. Wien sier:

  Takker! Kudos til deg også, andreplass er jo helt rått!

  Dette var en fet opplevelse. Uten tvil den hardeste, men også en av de morsomste løypene jeg har syklet.
  Etter bakkespurt-pris og fire km er det rett ned alpinbakkene, som setter standarden for resten av turen. Masse morsomme, kuperte stipartier etterfulgt av brutale bakker sørget for null hvile i 70 km.

  Jeg kjørte bra de første 50 km, men fikk det skikkelig etterhvert. Da passet det jo bra at det ventet 15 km med hard stigning til mål. Sjelden jeg snakker høyt til meg selv, og dette ble en mental prøve.
  Taper fem minutter til en gruppe på fire som mer eller mindre er i nærheten av hverandre underveis i hele rittet (de drar ifra oppover, jeg tar de igjen ned og i teknisk terreng), men er likevel veldig fornøyd med tiden (3:29) og resultatet, nr. 15 av 117 (eksl. elite).
  Hadde ikke klart å sykle et sekund raskere i den løypa.

  Flasker på drikkestasjoner og musliboller og kanelboller i mål, helt konge. Anbefales på det groveste 🙂

Legg igjen en kommentar