Øyeren Rundt

Ser at det er blitt en del sterke landeveis syklister i klubben nå. Det hadde vært artig om vi kunne stilt et sterkt lag i Øyeren Rundt 12/8.

10 Responses

 1. Wien sier:

  Skulle gjerne vært med, men jeg tror fire dager på Øyafestivalen ikke gir meg den beste formtoppen 😉

 2. Beretta sier:

  Det er et ritt som står på «skal gjøre»-listen min, så jeg melder meg eventuelt på etter å ha testet formen i Grenserittet

 3. Vi er ca. 10 karer fra Sagene som nå er påmeldt. Er det et medlem som tilfeldigvis skal på treningstur på søndag og som kan lange noen flasker kanskje ?

 4. Magnito sier:

  Har alle havnet i samme pulje, i så fall hvilken? Vurderer å slenge inn en etterpåmelding…

 5. Det er selvfølgelig pulje 1 som gjelder. ( håper ikke at jeg blir degradert pga stor pågang etter dette:) ) Ser at BB har fått oppgradert og det er jeg glad for! ( Forventer mye av den mannen på søndag… ) Dersom noen har et eget personlig serviceteam ( alla prinsen sitt i grenserittet ) er det sporty om de kan ta med noen flasker ekstra.

 6. Magnito sier:

  Var redd for at det var pulje 1 ja, der fikk man visst ikke etteranmeldt seg. Er uansett ikke sikkert jeg hadde vært kvalifisert, ser iallefall at BB har mye bedre rittranking enn meg. Får tenke litt på det frem til søndag…

  Uansett lykke til for alle som skal sykle! 🙂

 7. BB sier:

  Hvor var Sagenes sykkelprinsesse da vi trengte henne på søndag? Gjerne med et reservehjul på Solbergfoss? Vel – det gar gøy så lenge det varte, Anders og Elias. Lille-A sparte ikke på kruttet i front ned til vending. Jeg fikk en hyggelig tur inn med Pekern etter å fått låne hjul av snille folk i Raaen IL, da framdekket sprakk.

 8. Det var et trist syn å se deg i grøftekanten i går BB. Du kom med i en gruppe lengere fremme enn meg da det ble satt fart og ville fått et godt resultat. Jeg vet at det ikke var sykkeltaktisk smart men synes allikevel det var gøy å lede øyeren rundt vet å ligge å dra litt i front. Fikk ihvertfall vist frem drakten:)

 9. BB sier:

  Bra kjørt, Anders! Følte meg bra selv, så ble litt irr’itert.

Legg igjen en kommentar