Rittanbefaling – Landeveishelten 11. aug

Dette landeveisrittet utgjør siste tilskudd i rittporteføljen til Telemarkshelten/Helterittet. Helterittet er nok er mest kjent for almuen med sitt 105km lange terrengritt (som forøvrig er et glimrende ritt det og). I år har arrangøren valgt å inkludere et landeveisritt, men beklageligvis på samme dag!

Landeveishelten er 140km langt og en skikkelig herlig rundløype – i eksakt samme trase som det tidligere rittet «Tinnsjøen Rundt». har syklet runden flere ganger før, og kan anbefales på det varmeste til dere som ønsker en kraftprøve på landeveissykkelen i august.

1 Response

  1. Teddy F sier:

    http://www.telemarkhelten.no/nor/HelteRittet

    Deltar selvsagt selv om det passer, men inntil videre må jeg overvære ett bryllup

Legg igjen en kommentar