Grenserittet

Jeg går rett på sak: Er det planlagt noen felles transport til årets Grenserittet, slik jeg har fått inntrykket av at det har vært tidligere? Hvis nei, håper vi som skal delta kan prøve å få til noe samarbeid så vi kommer oss til og fra.

5 Responses

 1. Beretta sier:

  Jeg kjører privatopplegg med overnatting hos kompis i Gräbbestad i år, men kan ihvertfall tilby deg transport ned fredag og opp søndag om du ikke finner noen andre muligheter

 2. Studenten sier:

  Takk. Jeg tror jeg skal finne noen som vil være sjåfør, eller en annen løsning.

 3. GHL sier:

  Blir hytte i Svinesundområdet for meg til helga.

  Er første gang jeg sykler Grenserittet, noen som har noen tips å komme med? Hvordan er det forresten å komme seg til startområdet med bil om morgenen? Går ut fra at det er en del trafikk til Strømstad sentrum lørdag morgen, når bør man ta sikte på å være der? Starter i pulje 3 kl 08:45, 5 minutter etter Sagene-toget i pulje 2… 🙂

 4. Som tidligere busskoordinator i Sagene Sykkels transportdivisjon får jeg bare beklage at jeg ikke har tatt ansvar i år. Ser at vi med 13 påmeldte ryttere kunne ha fått til et opplegg til ca 500 sniks per snute. Pga sendrektighet blir det imidlertid et eget opplegg med privatbil på meg sammen med BB, Dala, Pekka og BTF.

  Det er greit å sykle fra P-plassen for biler og inn til sentrum der starten går, det er kun noen hundre meter. Så bare følg anvisninger og parkér der du blir bedt om, og så sykler du bort på skolen for å hente startnummer. Tenker du bør være der senest 0730 for å rekke startnummer, toabesøk, mekking og oppvarming. Ville nok ha vært der 0700 selv for å ha god tid.

 5. TT sier:

  Bare å glede seg til lørdagen; været.

Legg igjen en kommentar