Kråketråkken 2012

Jeg tenkte å erte kompisene mine i Moss med å la Sagene IF knuse de på hjemmebane under årets «Kråketråkken».

Rittet går av stabelen førstkommende søndag 19/8, og det kjøres tre runder (á 24 km) rundt Larkollen. Løypa er relativt flat og byr på fin asfalt. Dette er et ritt hvor du holder hovedfeltet helt inn hvis du har noen mil i låra, og det er jo alltid gøy.

Kult hvis flere Sagene-bunader blir med, jeg trenger nemlig skyss 😉

Det ligger dårlig med info på hjemmesiden til Moss CK, men her er også noe info.

6 Responses

 1. Bob Affe sier:

  Sånn skal det låte! Blir det sønnavind så er trikset å gå tidlig. La mossingene jobbe litt.

 2. Atleten sier:

  Skulle gjerne gitt litt igjen etter den gode hjelpen i GR, men søndag er det Jernbanemesterskap i temposykling og må dit for å prøve og få meg en plass på Jernbanelandslaget som skal til Tjekkia i September.

 3. Wien sier:

  Jernbanelandslaget faktisk, lykke til!:)

 4. Teddy F sier:

  Sykler vel på en såkalt jernbane da, regner jeg med? Uansett – lykke til med å representere !

 5. Atleten sier:

  Trodde jeg hadde brukt opp marginene mine når jeg vippet Teddy F ut av pallen på KM, men denne gangen hadde 2 sek margin ned til 4. plassen (smakte ekstra godt siden det var en Rye syklist). 🙂

  Så da blir det tur til Tjekkia. 🙂

 6. Wien sier:

  Grattis, Atle!
  Sagene gjorde det rimelig sterkt i Kråketråkken også, om jeg må få si det selv 😉 Referat:

  Målet var å henge på hovedfeltet/tetgruppen helt inn til mål, noe som skulle vise seg å bli beintøft. Fra start ble det satt voldsom fart, noe som ikke roet seg før første runding (etter 24km, vi har da hatt et snitt på 42 km/t). Feltet pulveriseres, jeg må gi alt, og etter få km ser jeg ingen når jeg snur meg, her er det bare å bite seg fast så lenge jeg klarer. Jeg nedjusterer målet om å holde tetgruppen til første runding, men da roer det seg og jeg har endelig «kontroll».

  Det bli kjørt hardt i alle småkneiker og trekkspilleffekten er dødelig, men jeg henger bra med. Mot slutten av siste runde er det full krig. Posisjonering mot spurt starter 10 km før mål og nå er det bare å overleve. Noen velt, men jeg har flaks og «spurter» inn blandt først halvdel av tetgruppen som bestod av rundt 40 mann (ca. 250 totalt). Klokker inn på 1:44:33 (41,7 km/t i snitt) på rundt 25 plass og to min bak vinneren. Driiit fornøyd og kjempedag på ræser’n!

  Det skal dog nevnes at løypa er relativt flat og at jeg ikke tok en eneste føring på 72 km.

Legg igjen en kommentar