Nedenom og hjem

Som Big-C nevnte under KM Klatring, skal Frikransen arrangere et lavterskel landeveisritt ved Ingierstrand neste søndag, 9.september kl.11.00.

Fem runder à 14 km i småkupert terreng. Jeg og Big-C er allerede påmeldt!

Sjekk link for info og påmelding (9.9 oppdatert med bilder, og video til høyre);

http://oslosykkelcup.no/index.php/rittene/nedenom-og-hjem

Deltakerliste og påmelding:

http://timing.quick.no/index.php?page=PaameldingNew&event=1395

Håper å se flere Sagene-bunader på startstreken, dette tror jeg er et ritt vi virkelig kan gjøre litt skade og markere oss blant lokale Oslo-klubber.

Nivået er nok ikke værre enn at de fleste av oss vil henge med teten inn, hvertfall med litt samarbeid. Undertegnede hang med tetgruppen helt inn i et lignende ritt i Moss (Kråketråkken), og jeg er ikke akkurat den råeste i klubben.

Bli’me ‘a!

Bilder fra rittet;

3 Responses

 1. TT sier:

  Artikkel oppdatert med video og bilder heiagjengen tok i dag. Hvordan endte det gutter? Kom alle seg helberget ned de stygge S-svingene?!

 2. Wien sier:

  Morro med heia-gjeng og bilder!

  Referat:
  Fem runder á 14 km i knallhard løype, hvor svartskogbakken på 100 høydemeter lagde mye kaos og syre. Bakken kommer ganske tidlig på runden og allerede der pulveriseres feltet, selv med masterstart. Jeg og 6-7 andre detter av tetgruppen for hver runde i den bakken, men kjører knallhard rulle og tetter luken noen km etterpå. Siste runden klarer vi akkurat ikke å ta igjen teten (som nå bare er 7 stk) og min gruppe (8 mann) spurter inn fem-seks sekunder bak. Sykt hardt, sykt morsomt.

  3.plass til Big-C og to Sagene-ryttere på topp 10 🙂

  De fleste tok det relativt piano ned S-svingene, så heldigvis ingen ulykker så vidt jeg vet. Det var dog ikke spesielt kult når det kom møtende trafikk ned der.. mye svidd gummi i lufta hver runde.

 3. Dokken sier:

  Jeg følte meg syk, utrent og tilårskommen allerede før start, og da gikk det som det måtte gå allerede første gang opp Mördarbakken. De neste fire rundene gikk likevel tålig greit.

  Traseen og arrangementet var prima vare, og paraden av gravide damer og sageneryttere langs løypa næmest fryktinngytende. Nå gjenstår så vidt jeg vet bare Femsjøen rundt, og til neste år – da

Legg igjen en kommentar