Langtur racer søndag 9.9

Etter initiativ fra EB og Hulken blir det langtur på racer i morgen søndag 9., oppmøte United Bakeries Adamstuen 10:00. Regner med godt med mil i rolig tempo, sannsynligvis over Ekeberg, opp Bunnefjordbakkene, rundt Nesoddlandet, via Drøbakk og over Ski hjem. Satser på stopp for næringspåfyll underveis. Heng med.

Oppdatert med bilder;

5 Responses

 1. TT sier:

  Med, dette blir gøy!

 2. TT sier:

  Takk for bra tur i dag. Og veldig hyggelig å se Waggie igjen, begynner å bli noen år siden sist. Morsomt med detour over Svartskog for å heie på Big-C, Wien og Dokken, og suverent med en kaffe mokka og reke baguette på EB’s stamsted i Drøbakk. Men det aller beste var medvinden fra Ski og hjem!

 3. EB sier:

  Herlig tur! Nå skal det sies at Tempotom med rette bærer det navnet. Snitter fra Drøbak og hjem med ca 40Km/t, alene. Prinsen og undertegnede fikk gleden av å henge på slep, så vidt det var.

 4. Hulken sier:

  Herlig med ROLIG langtur… 🙂

Legg igjen en kommentar