Vintersykling

Hei folkens, på tide å røre seg litt etter julegildet.

Ingen grunn til å sette bort sykkern selv om det er snø på bakken. Skitrening er selvsagt super trim for syklister, men sykling på snø er gøy, spesielt på fatbike, noe som gjør det helt hinsides gøy, og gjerne om kvelden, med 9000 lumens på sykkern. Også helt vannvittig bra trening. Tror jeg er i bedre sykkelform akkurat nå enn noengang, det skyldes nok litt 110+ treningstimer i desember, men ingen tvil om at sykling i snø gjør noe godt for punchen i beina.

Hvis noen vil være med å tråkke en dag, sleng inn i kommentarfeltet under eller dropp meg en email (espen.wethe@gresvig.no)

Her er noen Fatbike videoer som jeg har tatt med Contour hjelmkamera (hvis spilleren ikke kommer opp kan man logge inn med Facebook konto (for de som er på facetube))

http://contour.com/videos/watch/file0008–986

http://contour.com/videos/watch/file0054–107

http://contour.com/videos/watch/fi010008–12

http://contour.com/videos/watch/file0019–614

Giganttråd på terrengsykkelforumet nå:

http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1281508&page=41

Har også hørt noen løse rykter om svært gode Sagene tilbud.

3 Responses

 1. Formann KJ sier:

  Herlig med litt fristene to hjulsaktivitet igjen. Begynner selv og sakte å komme i skiform, men for kalt til å ta i med tanke på intervaller. Satser på Grenaderen i år igjen. Ser en er påmeldt fra Sagene IF, noen flere som stiller her? (Har funnet meg en liten lokal «barneskiklubb», Roterud IL 😉

  Har et spørmål, tåler god sykkelen (Everest 29″ carbon) 20 minus grader?. Her på Lillehammer er det harde fine skiløyper.

 2. Ol'School sier:

  Tror 20 minus på karbon skal gå helt greit. Har ikke hørt om noen problemer.
  Boing Dreamliner er av karbon, og det er kaldt på 10 000m. (det flyet har nok av andre problemer..)

 3. Hulken sier:

  110 timer i desember?!! Fcuk, det er 3,666 timer hver dag! Jeg må gå gjennom programmet mitt, skjønner det er mye å ta tak i….

Legg igjen en kommentar