Grenserittet 2013 – påmelding og buss til rittet

Påmelding rittet åpner 1. februar kl. 12:00. Tradisjonelt har dette vært ett ritt med stor Sagene deltagelse.

De årene vi har kjørt felles transport nedover har vært superhyggelig + logistikkmessig ett eventyr.

Er interessen stor nok kan jeg ta meg av logistikk, kan tenke meg at dette da vil ligge på ca kr. 500 pr snute for transporten. Vi kjører da fra byen ca. 0500 rittdagen til Strømstad, og returnerer fra Strømstad på ettermiddagen når alle i mål. Kommer tilbake med mer detaljer om dette blir realisert. Legg kommentarer under med tanke på din interesse for dette opplegget 🙂

9 Responses

 1. Pelzen sier:

  Fin innstilling 🙂 Veteranpåmeldingen er igang og jeg har allerede sikret meg startnummer. Buss virker interessant, selv om 0500 er svært tidlig..

 2. Prinsen sier:

  Bra initiativ! Regner derimot med at jeg overnatter i området fra fredagen.

  Vet ikke hvordan det har vært tidligere, men i fjor var det speedseeding fredag ettermiddag. Her kan man stille 5 stk og sykle en kortere løype for å seede seg til lørdagen. Fordelen er jo at man kan stille lag både i seeding og i selve rittet! Nå er det jo langt fram til august, men muligheten er der om noen er interessert.

 3. Beretta sier:

  Jeg er med! Siste opptelling viser 16 bunadskledte påmeldte, så dette blir stas

 4. Engøy sier:

  Jeg er med , gitt at jeg ikke må stille opp på speedseeding for å komme i samme pulje som Prinsen. Hadde jo vært stas å komme med på østlandssendingen på NRK

 5. Prinsen sier:

  Jeg har en plakat og noen t-skjorter du kan låne – resten ordner seg selv…

 6. Magnito sier:

  Må dessverre utsette min debut i Grenserittet til et annet år, og har derfor en billett til salgs om noen trenger.

 7. Chris sier:

  Jeg slenger meg gjerne med her 🙂

 8. M7 sier:

  Får desverre ikke kjørt Grenserittet 2013, noen andre må da ev organisere felles transport tur/retur Oslo om interessen er stor nok!

 9. Chris sier:

  Noen som skal nedover med bil, og har plass til en til?

Legg igjen en kommentar