Inspirasjonsvideo

Vi har vært ute og syklet på kryss og tvers i marka ned i 20 minusgrader, og klippet sammen følgende videosnutt for litt inspirasjon til vintersykling.

Tatt opp i HD, så sett spilleren til 720p HD

5 Responses

 1. Hulken sier:

  Kult. De dekkene er helt konge. Hvordan klarer du holde deg varm i minus 20? Minner meg om isklatring: enten er man alt for kald eller alt for varm, gjerne samtidig, men aldri passe noe sted eller noen gang…

 2. Ol'School sier:

  Overkropp og bein er null problem, der er problemet nesten heller overoppheting. Utfordringen er føtter og hender.
  På føttene har jeg vintersko og overtrekk. Har nå fått meg nye Conformable/Sidas såler med varme, og de er konge. På hendene bruker jeg votter, men har også kjøpt meg et par med styremuffer på Biltema:

  http://www.biltema.no/no/Bil—MC/MC/Tilbehor/Styre-og-handtak/Styremuffer-universal-82176/
  Ser av erfaringer fra fatbikere i Finland og Sverige at disse nærmest er latterlig varme.

  Mens vi er inne på Biltema, så ser jeg at de fortsatt selger termoflasken som fungerer særdeles bra i kulda:
  http://www.biltema.no/no/Fritid/Friluftsliv/Kjokken-og-vann/Termoflaske-27778/
  _________________________

 3. Studenten sier:

  Hvordan er stemningen blandt tradisjonistene på ski når du drar forbi i skiløypa? Jeg kan ikke forstå annet enn at dette må gi flere stavslag enn selv den frekkeste Gordon Setteren klarer å få.

 4. Formann KJ sier:

  De skiløperene jeg har møtt når jeg ferdes på to hjul i skiløypa har bare hilst vennlig på meg, men nå sykler jeg på landsbygda Lillehammer 🙂

 5. Ol'School sier:

  Hadde fryktet sutring fra skiløpere, men det komplett motsatte er tilfelle. Av de tusenvis av skiløperne som jeg har møtt i løpet av mange timer og mil er det kun to som har sutret, og han ene var av typen som klager på alle som ikke har treski og knikkers.
  Utrolig mye smil og hyggelige kommentarer, i tillegg en haug med folk som tar bilder, har spørsmål og vil bestille. De tror den er svinedyr, men når de hører at de kan få den for 7999,- bestiller de på flekken. Kjørte 5t på den på lørdag med knallforhold. I går ble det en 5 timers klassisk tur istedet, men det var nedtur, med både dårlig glid og dårlig feste med Blå Extra, under forhold som skulle tilsi silkeføre. savnet fatbiken da, går så utrolig mye kjappere. Stusset litt over hvorfor folk virket sure i går, men det var fordi de ikke smilte, noe nesten alle gjør når man kommer med fatbike. Tror det har med at sykkelen virker så annerledes enn det folk er vant til, den er voldsom, men på en vennlig måte, litt som en stor St. Bernhards hund 🙂

Legg igjen en kommentar