Årsmøte med prøving av drakter/kolleksjon

Det innkalles herved til årsmøte i Sagene IF Sykkel torsdag 28. februar klokken 19:30. Møtested Bjølsenhallen. Vi vil komme tilbake med agenda.

Det vi allerede nå kan informere om er at årsmøtet også vil være stedet/tidspunktet for å se hva vår utvidede kolleksjon består av, og ikke minst finne de riktige størrelsene. Nettbutikken vil for 2013 holde åpent for bestillinger i uke 9 & 10, altså ukene rundt årsmøtet. Med andre ord et perfekt tidspunkt å stikke innom. Og ikke minst fordi det ikke vil bli noen andre prøvemuligheter. Vår leverandør Trimtex stiller forøvrig med en representant, så alt ligger til rette for å få den informasjonen man trenger.

Kolleksjonen består av over 20 produkter. I tillegg til trøyen og den korte sykkelbuksen vi lagerfører (bildet over), inkluderer kolleksjonen langermede trøyer, vester, jakker, knebukser, lange bukser, løse ermer, knær og ben, hansker, skotrekk, tempodrakt, triatlondrakt og lue! Alt i vårt design selvfølgelig.

Nevner ellers at vi fortsatt har igjen noe smått av (nå enda mer) rabattert tøy fra vår gamle Craft kolleksjon, se nederst på siden her. Utmerket for vårsyklingen.

3 Responses

 1. Langpilsen sier:

  Er det flere enn meg som kunne vært interessert i å utvide kolleksjonen med skiklær? Hvorfor ikke bære den feteste drakta året rundt?

 2. Formann KJ sier:

  Bestiller også supermanndrakt i bunadstoff. Brukes på temposykling, bukse med pading under seff 🙂

 3. Atleten sier:

  Støtter forslaget til Brede om bunad for bruk vinterstid. 🙂

  Strava sladrer om flere potensielle kunder. 😉

Legg igjen en kommentar