Trondheim – Oslo 2013

Jeg heter David og er ferskt medlem i klubben med den desidert råeste drakten. Et mål for året er Styrkeprøven og jeg ser at påmeldingen idag er fordelaktig å henge seg på. Er det noen som er interessert i å kjøre et Sagene-tog mot Oslo og evt hvilken pulje bør vi satse på? Uten å ha syklet distansen før ser jeg for meg rundt 16 timer som en realistisk sluttid.

5 Responses

 1. Hulken sier:

  Hei David, velkommen i klubben. Tror ikke man kan si at TO er noe satsningsritt for Sagene. Det var noen få som stilte på LO i fjor. Hvis du vil sykle TO bør du alliere deg med noen fra en annen klubb, evt skifte fokus til LO 🙂

 2. Jørn sier:

  Hei David,

  Nå har jeg også fått ut finger’n og meldt meg inn.
  Med Håvard er vi da tre stk som stiller på DSSP. Noen flere som vurderer å delta?

 3. Magnito sier:

  Frister, men er redd det ikke blir tid til å legge ned de nødvendige treningskilometer i år. Kanskje neste år? Lykke til!

 4. Engøy sier:

  Ja, jeg er med på den store styrkeprøven!

 5. Goliat sier:

  Veldig lovende. Vi satser på at lagfølelsen er på god vei inn i feltet før Oppdal.
  @Hulken: Takk. Returnerer helt sikker til L-O i 2014.

Legg igjen en kommentar