Draktbestilling – nettbutikken er åpen

Da er vi i gang dere, nettbutikken er nå åpen for bestillinger frem til og med onsdag 13. mars kl 23:59.

Når du vurderer hva du skal bestille, er det viktig å tenke litt utover det umiddelbare behovet. Det kan være at det blir et år til neste gang nettbutikken holder åpent. Til lokalt lager vil det kun bli bestilt et mindre antall kortermede trøyer og korte bukser med seler, primært ment å betjene den obligatoriske kjøpsplikten nye medlemmer har. Produkter bestilt direkte i nettbutikken vil dessuten være en del billigere enn fra lokalt lager.

I nettbutikken vil dere finne tegninger av alle plagg. Designet er nøyaktig det samme som i fjor, enkelt og tildels retro. Temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer.

Tegningene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten. Men der det er noe som er verdt å påpeke i forhold til dette, har vi under produktets beskrivelse lagt inn en kommentar merket «DESIGN:». Men det eneste virkelig vesentlige i denne sammenheng er at hanskene i nettbutikken er tegnet inn uten rød stjerne. For disse produktene ser dere altså de korrekte designene øverst i denne artikkelen. I tillegg er Thermo jakken avbildet med feil type lomme. Se NB-kommentaren i plaggets beskrivelse i nettbutikken.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet i fjor. Glemt passord?.

2. Logg inn med klubbens teamkode som du skal ha mottatt i e-post fra kasserer. Strengt tatt kan du allerede nå rote rundt i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende nå med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

– Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil

– Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

– Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Gratulerer, du er inne. Slå deg løs, la kronene rulle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se sort header). Nevner dette bare så alle får med seg alle godsakene. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Det er forøvrig forventet at levering til hver enkelt av oss skjer i uke 17 (siste hele uke i april, innen Enebakk Rundt).

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre! Eller som e-post til Trimtex.

8 Responses

 1. Magnito sier:

  Går det an å spørre om de klarer å fikse et stoff som faktisk er svart på shorts/knebukse/bukse, og ikke blir grått når det strekker seg en tanke? 🙂

 2. TT sier:

  Tror svaret på det ligger i produksjonsmetoden, og fargen som er valgt på innsiden av plaggene, nemlig hvit. Hadde innsiden vært sort ville vel de hvite stripene våre blitt grå. Effekten du påpeker blir mindre ved å velge en størrelse som ikke strekker seg unødvendig mye. Men helt sort vil det aldri bli.

 3. Hulken sier:

  Det er fordi Trimtex suger, mye dårligere kvalitet og finish enn Craft. Det er ikke noen kritikk mot TT, jeg skjønner godt at han ikke ville motta alle klærne til seg og ha folk rennende over dørstokken til alle døgnets tider.

 4. Hulken sier:

  For øvrig vil jeg oppfordre alle til å bestille hanskene, de er av god kvalitet, meget behagelige og ser meget godt ut med den fine røde stjernen på den hvite bakgrunnen.

 5. TT sier:

  Under 6 timer til nettbutikken stenger folkens!

 6. KJT sier:

  Hansker bestilt str L håper de passer en dvask klatrehånd.

 7. KJT sier:

  og lue i L


  KJT:

  Hansker bestilt str L håper de passer en dvask klatrehånd.

 8. TT sier:

  Trimtex melder at alt er i rute, og at draktene blir levert hjem til medlemmene neste uke – akkurat som planlagt.

Legg igjen en kommentar